Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Wasbaar tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Wasbaar tafelzeil

Wasbaar tafelzeil kopen?


In onze collectie bieden wij ook een aantal wasbare tafelzeilen aan. Deze tafelzeilen zijn voorzien van een speciale coating en kunnen gewassen worden op 30 graden. Dit is erg handig wanneer het tafelzeil regelmatig schoongemaakt moet worden omdat het vies wordt tijdens het eten of spelen (knutselen of tekenen) aan tafel. Je hoeft dan niet zelf te boenen met een doekje en schoonmaakmiddel maar je doet het tafelzeil eenvoudig in de wasmachine.

De wasbare zeilen zijn verkrijgbaar in veel soorten, kleuren en prints. Je kunt dus een tafellaken kiezen wat bij jouw interieur past of wat jij het mooist vindt. Ook worden de wasbare zeilen speciaal voor je op maat gemaakt, net als alle andere zeilen uit ons assortiment. De zeilen hebben een standaard breedte, de lengte kun je kiezen per 50 cm.

Zoek je een tafelzeil maar hoeft deze van jou niet speciaal wasbaar te zijn in de wasmachine? Je vindt nog veel meer categorieën met zeilen in ons assortiment met bijvoorbeeld stippen, ruitjes, bloemen en andere prints die onderverdeelt zijn in speciale categorieën om het overzichtelijk te houden. Je kunt dus precies een categorie aanklikken die jou aanspreekt. De zeilen zijn al verkrijgbaar voor slechts €4,50 per halve meter. Omdat het zo voordelig is kun je er dus ook voor kiezen om regelmatig een nieuw kleed uit te zoeken voor op je tafel. Je kunt bijvoorbeeld voor ieder seizoen een andere print kiezen of bij feestdagen zoals Kerstmis een Kerst tafelzeil en met Pasen een Paas zeil op je tafel leggen.

Weet je niet of de kleur of de print bij jouw interieur past? Of twijfel je tussen meerdere tafelzeilen en kun je geen keuze maken? In onze webshop bieden we proefstaaltjes aan. Je kunt een proefstaaltje van het gewenste zeil bestellen voor slechts € 1,35 en daarmee het zeil zelf bekijken en beoordelen. Is het naar wens? Dan kun je de gewenst afmeting gaan bestellen!