Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Weegschaal

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Weegschaal

Weegschaal kopen?

Wil je net een lekker recept maken, heb je geen keukenweegschaal bij de hand… Niets is vervelender dan dat! Zorg dus altijd dat als je gaat koken, je een weegschaal in de buurt hebt. Je kunt kiezen uit de analoge en retro keukenweegschalen van Rice en Derriere la porte, deze hebben een afneembare schaal. Zoek je een compacte weegschaal? Kies dan voor de leuke digitale weegschalen.

Ben jij op zo dol op koken? Dan weet je vast wel dat je veel ingrediënten van recepten eerst moet afwegen. Je kunt het natuurlijk op gevoel doen, maar vaak is toepassing van het exacte gewicht echt het lekkerste. Een keukenweegschaaltje is dus geen overbodige luxe voor iemand die met regelmaat in de keuken staat.

Een keukenweegschaal is de keukenversie van de personen weegschaal. Het is een van de meest en oudst gebruikte instrumenten in de keuken. Het is speciaal ontworpen en gemaakt om voedsel, ingrediënten en specerijen mee te wegen. Juist daarom komt het vrijwel in elke keuken en in elk huishouden goed van pas. Ben je op zoek naar een retro weegschaal, maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Kijk dan eens naar de Anna Gare weegschaal! Hierop zit nu maar liefst 50% korting!