Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kinderen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 959

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 959

Kinderen

Welkom in de rubriek ‘kinderen’!

In deze categorie vind je allerlei spulletjes die met kinderen te maken hebben. Leuke accessoires voor in de kinderkamer, kinderbehang, kinderlampen en plakfolie, kinderspeelgoed en hebbedingetjes. Tevens vind je hier ook alles op het gebied van baby benodigdheden. Denk hierbij aan aankleedkussens voor op de commode, stoelverkleiners voor de babystoel en nog heel veel leuke spulletjes waarmee je de babykamer sfeervol mee kunt decoreren.

Wij Nederlanders zijn dol op gezelligheid. Het gezellig maken van onze woonkamer, de keuken en slaapkamer, met behulp van diverse decoratieve woonaccessoires is een typisch vrouwen dingetje. Uren, nee dagen, kunnen we er mee bezig zijn! Heerlijk tutten met je pas gekochte woondecoratie spulletjes. Voordat het ‘nieuw aangeschafte item’ zijn definitieve plekje krijgt, heeft het eerst al een heel rondje door de huiskamer gehad. Zodra je een baby’tje, kinderen of kleinkinderen hebt, kun je dubbel en dwars losgaan. Want wat is leuker dan een complete babykamer, speelkamer of kinderkamer gezellig in te richten? Op onze site vind je veel decoratieve spulletjes waarmee je elke ruimte tot in de puntjes kunt stylen.

Naast decoratie spulletjes vind je in deze rubriek ook schooltassen voor kinderen, stationary spullen zoals agenda’s, etui’s en schoolspullen vind je hier ook! Verder hebben we een aantal hele leuke items voor verzamelaars van retro en antiek speelgoed. We hebben namelijk een hele serie speelgoed met de vintage looks van vroeger. Denk hierbij aan tuimelaar poppetjes, trekdieren op wielen en kleine kitscherige gietertjes. Ga lekker onderuit zitten en shop al je kinderspullen voordelig online bij Presentsathome!