Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fidget spinner

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Fidget hand spinners kopen?

Heb jij ze al gezien? De nieuwe rage van 2017... Dat zijn de fidget hand spinners. Ooit bedacht voor kinderen met een lichamelijke onrust. Bijvoorbeeld kinderen met een vorm van autisme of adhd. Het speeltje schijnt namelijk erg rustgevend te werken en verhoogd het concentratievermogen van het kind. Maar nu zijn handspinners een echte rage en loopt bijna ieder kind met dit behendigheids speelgoed. Een beetje behendigheid heb je er namelijk wel voor nodig als je er ook nog trucjes mee wilt doen!

Het leuke van de handspinner is dat iedereen het kan. Je plaatst het apparaatje tussen je vingers en geeft met je andere hand een flinke draai aan één van de wieken. Vervolgens draait de fidget spinner, soms minutenlang en geeft het een rustgevend zacht zoemend geluid. Nu kun je de spinner op je vingertop plaatsen en als het goed is blijft deze al draaiende op je vinger staan. Mensen die trucjes doen proberen de fidget spinner al draaiende omhoog te gooien en vervolgens weer met een vingertop op te vangen. Dit vergt nog wel enige oefening.

Er zijn heel veel fidget spinners te koop. De normale zijn gemaakt van abs en hebben drie wieken. De ronde draaischijfjes zijn soms van kunststof en soms van metaal. Ook zijn er metalen fidget hand spinners in de kleuren goud, brons, zilver en mat zwart. Hoelang een spinner daadwerkelijk blijft spinnen hangt af van hoe hard jij deze spint én van de kogellagertjes. Hoe duurder het exemplaar, hoe betere kwaliteit en hoe langer de fidget kan draaien.

Na loombands, schoenen met wieltjes, hoverboards en crocs lijkt dit dan wel de nieuwe rage te worden. Wil jij ook een fidget hand spinner kopen? Kijk dan eens op onze site voor de grootste keus in vingertollen.