Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Figuurlamp

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

39 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

39 artikel(en)

Figuurlamp kopen? De leukste kinderlampen online!Een figuurlamp is zoals de naam je eigenlijk al zal doen vermoeden, een lamp in de vorm van een bepaald figuur. In onze collectie vind je figuurlampen in de vorm van een paddestoel, een hertje, een kikker, een prinses en nog veel meer. De lampen zullen je gevoel van nostalgie geven, ze stralen iets van vroeger uit... Warmte en gezelligheid! De sprookjeslampen geven een hele mooie, zachte sfeerverlichting waardoor ze ideaal gebruikt kunnen worden als nachtlampje op de kinderkamer.

Een autolamp of een paddestoelenlamp, een dierenlamp of een babylamp? Kinderen willen iets bijzonders op hun slaapkamer. Dus waarom een saai schemerlampje voor de slaapkamer kopen als er zulke leuke kinderlampen zijn? Onze figuurlampen zijn van het merk Heico. Heico is een Duits bedrijf dat alleen dit soort kinderverlichting produceert. De figuurlampjes zijn gemaakt van dik kunststof, ze zijn sterk en kunnen best tegen een stootje. Uiteraard heeft Heico de grootste zorg aan veiligheid besteed.

De Bambi lamp is één van de grootste favorieten! Deze sfeerlamp in de vorm van een liggend hertje heeft ook al menig volwassen hart doen smelten. Ook de wandlampen in de vorm van een hert, een eland, een paard en zebra worden niet alleen maar voor de kinder of babykamer gekocht. Je ziet deze lampen hangen boven een haard of deurpost, in cafe's, restaurants en kantine's.

Nieuw in onze collectie zijn de Lapin & Me lampen. Met Lapin and Me ontdek je een wonderlamp met een tijdloze uitstraling. De Lapin en Me figuurlamp is geïnspireerd op een vintage pop. Madeleine uit Londen vond het poppetje op een rommelmarkt van New York. Het bleek dat het popje al erg oud en antiek was. Madeleine besloot om het babypopje nieuw leven in te blazen en maakte een vernieuwde pop met de looks van toen. Het resultaat is verbluffend: lampen in de vorm van baby's met konijnen oortjes! Een echt verzamel item voor de liefhebbers van antiek en retro speelgoed.