Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kinderfeestje

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

33 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

33 artikel(en)

Kinderfeestje

Spullen voor een kinderfeestje...

Dagen hebben ze er naar uit gekeken… En als het dan eindelijk zo ver is, dan wil je natuurlijk ook dat het een onvergetelijke dag wordt. Vind hier de leukste benodigdheden voor een geslaagd kinderfeestje! In onze collectie vind je heel tafelbedekking met feestelijke thema's. Het tafelzeil met ballonnnen bijvoorbeeld, deze is heel geschikt voor een kinderverjaardag. Maar ook de papieren tafelkleden zijn erg handig en voordelig. De leuke kleden zorgen voor een sfeervolle tafel tijdens het feestje. Na afloop van het feest gooi je het wegwerp tafelkleed bij het oud papier. Dit bespaart je een hoop tijd.

Bij een kinderfeest horen natuurlijk ook feestslingers. De leukste verjaardagslingers die wij in het assortiment hebben, zijn de katoenen slingers van Engelpunt. Deze stoffen vlaggetjeslijn heeft een lengte van maar liefst 11,5 meter. De slinger is niet specifiek op feesten gericht waardoor je 'm ook gewoon voor de sfeer, gezellig in de kinderkamer kunt hangen. Uiteraard vind je in onze collectie ook plastic vlaggetjes! Naast vlaggen en party-slingers verkopen wij ook feestverlichting van Kitsch Kitchen in de vorm van flamingo's en leuke buitenverlichting aan een lichtsnoer.

Op de verjaardagstaart van de jarige job moet natuurlijk wel een leeftijdkaarsje of meerdere verjaardagskaarsjes staan! Deze kaarsjes vind je uiteraard ook in ons assortiment. En verder vind je hier heel veel leuke feestelijk spulletjes voor de aankleding van het kinderfeestje, maar ook grappige en soms wat maffe feestartikelen die een verjaardagfeest helemaal doen slagen!  Bestel hier leuke spullen voor een geslaagde verjaardag!<