Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kinderkapstok

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 71

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 71

Kinderkapstok

Kinderkapstok kopen?

Een kapstok is erg handig, maar voor kinderen vaak buiten handbereik. Dat kan zo z’n voordelen hebben… Echter levert het altijd wel een rondslingerend kinderjasje op. In deze rubriek vindt je hippe kinderkapstokken. Houten kinderkapstokjes in de vorm van paddestoelen en molens, metalen wandhaakjes en onze bijzondere collectie kinderkapstok bomen.

Voor een kinderkapstok hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit! Je bestelt het kapstokje van je dromen eenvoudig online. Er is genoeg keus! Wat vind je bijvoorbeeld van de lief! kapstokken? Sfeervol en decoratief, voorzien van twee haakjes. De wandhaken van the Zoo zijn ook erg leuk om als ophanghaakje te gebruiken. De dieren spreken kinderen erg aan en hun jasje blijft gerust hangen aan de stevige slurf van de olifant, aan de kop van de giraffe of aan het gewei van het hert. Heb je meerdere kinderen? Dan kun je afspreken dat elk kind zijn eigen kapstok haakje heeft. Voor kinderen heel herkenbaar als de dierenkapstokken van kleur verschillen of als je ze allemaal hun eigen dier toekent.

Voor jonge meiden hebben we ook nog zogenaamde kledingbomen. Dit zijn van mdf hout ontworpen kapstokbomen waaraan kleding kan worden gehangen. In principe kun je aan elke tak een kledingstuk hangen. Ook kun je er naast jassen, blouses en hemdjes, je sjaaltjes en petjes in hangen. De kledingboom zorgt voor een leuke en sfeervolle decoratie en hoort in een echte meidenkamer! Met een beetje geluk hangt dochter lief voortaan haar kleding netjes in de boom. En levert deze kapstokboom naast een perfecte woondecoratie, ook nog een opgeruimde kinderkamer op!