Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kinderklok

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Kinderklok

Kinderklok kopen?

Zodra kinderen eenmaal klok kunnen kijken willen ze natuurlijk ook een eigen klokje op hun slaapkamertje. Niet zo’n saaie wandklok … Nee, een hippe kinderklok met bewegende dieren ogen of een leuke koekoeksklok met geluid! In onze winkel vind je diverse leuke kinderklokken, al verkrijgbaar vanaf € 7,95!

Op tijd naar school, op tijd naar de voetbal training, op tijd naar zwemles, op tijd naar bed... Al op jonge leeftijd merken kinderen dat veel activiteiten die in het dagelijkse leven plaatsvinden, verbonden zijn aan tijd. Daarom is het hebben van een eigen klok op de slaapkamer heel leerzaam. Al spelenderwijs kun je je kind wegwijs maken met het 'leren klok kijken'. Als je kind in het weekend altijd al vroeg wakker is, kun je bijvoorbeeld afspreken dat wanneer de grote wijzer op de acht staat, dat hij of zij naar beneden mag om televisie te kijken.

In ons assortiment vind je een groot scala aan koekoeksklokken. De kleine, goedkope modellen hebben geen bewegende elementen. Ook hebben deze klokken geen vogeltje dat elk uur uit zijn huisje springt om koekoek te roepen. De duurdere exemplaren hebben dat wel. Deze zijn ook voorzien van geluid. Bang dat de koekoek in de nacht je kind wakker houdt? Geen nood, de meeste koekoeksklokken zijn voorzien van sensor, zodra het donker wordt gaat ook het vogeltje lekker slapen!