Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kindertas

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Kindertas

Kindertas kopen?

Een kindertas kopen lijkt een eenvoudige opgave. Maar als je je bedenkt dat er wel duizend verschillende kindertassen in de winkels liggen, en je er van die 1000 minstens 100 heel erg leuk vind. Dan wordt het nog een hele lastige opgave om uit dat grote aanbod er uiteindelijk één te kiezen. Die voorselectie hebben wij reeds al voor je gedaan. Wat je hier ziet, zijn die honderd overgebleven tassen die leuk tot heel erg leuk zijn! Ga samen met je zoon of dochter er lekker voor zitten en kies uiteindelijk de kindertas van zijn of haar dromen. Kijk ook of alle functionaliteiten zoals verstelbare schouderbanden, aantal vakjes en de afmeting van de tas naar wens is!

Een kind slijt in zijn of haar jonge jaren heel wat tassen. En dat is niet zo zeer omdat de schooltas of overblijftas niet meer bruikbaar is door slijtage van de tas. Maar meer door het feit dat kleine kinderen groot worden. Willen ze in hun jonge jaren nog een schooltasje van Disney of van een bekende tekenfilm held. Een paar jaar later kan dat echt niet meer en worden deze schooltassen door zoon of dochter als 'kinderachtig' bestempeld. Vanaf dan moet er gezocht worden naar een stoere rugtas, een coole gymtas of een hippe logeertas.

In onze collectie vind je goedkope kindertassen, maar ook de duurdere exemplaren van bekende merken zoals Blond Amsterdam, lief! en Pip Studio. Veel Kitsch Kitchen schoudertasjes zijn momenteel bij ons in de aanbieding en die kun je met een fikse korting aanschaffen. Naast tassen vind je in deze rubriek ook kinderportemonneetjes, beautycases voor kinderen, zwemtasjes en kindertrolley's. Kijk dus maar eens rustig rond, Laat je verrassen, laat je inspireren… En wie weet vind je bij ons precies de tas die je zoekt!