Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kledingboom

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Kledingboom

Kledingboom kopen?Een boom die je als kapstok kunt gebruiken? Jawel, ze bestaan! En we noemen ze kledingbomen! Het zijn decoratieve houten bomen, meestal gemaakt van mdf. De takken van de boom dienen als een soort kapstok. Slingerden voorheen jassen, broeken, shirtjes, caps en sieraden nog wel eens rond over de vloer? Met zo'n hippe kapstokboom is dat mooi verleden tijd!

De kapstokbomen van JIP zijn kleurrijke kapstokken die speciaal ontworpen zijn voor hippe meiden. De staande kapstok staat stabiel op de grond en is verkrijgbaar in de kleuren wit, roze en groen. De boomkapstok kan in de gang geplaatst worden als aparte kinderkapstok, uiteraard staat de boom ook erg leuk in de slaapkamer! Kinderen kunnen zo zelf hun kleding, sieraden, sjaaltjes en tassen ophangen.

Je hoeft geen handige klusjesman te zijn om kledingbomen in elkaar te zetten. Het in elkaar zetten gaat heel eenvoudig en de klus is meestal binnen een paar minuten al geklaard. Neemt een houten kledingboom teveel ruimte in beslag? Dan hebben wij voor jou ook nog muursticker kapstokken. Dit zijn hele grote boom stickers waarbij losse haakjes worden geleverd. De bomen sticker plak je op de muur en vervolgens bevestig je de haakjes op enkele takken. Op deze manier heb je dus ook een kapstokboom, maar neemt het geheel niet zoveel ruimte in beslag.