Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Ledschoenen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Ledschoenen

Ledschoenen

Ze worden de party-schoenen van 2016 en 2017 genoemd en zijn ondertussen een echte hype aan het worden: Ledschoenen! Heb jij ze al? Schoenen met lichtjes blijken vooral erg populair op party's en festivals. En terecht want waar anders kun je je dans moves zo goed zien! Laat je schoenen oplichten in maar liefst 7 verschillende kleuren of kies voor een stroboscoop achtige knipperstand. Jij bent zelf namelijk de beheerder van jouw lichtshow! Profiteer van kortingen tot wel 60% op led schoenen!

Bezoek onze site in ledschoenen!

Klik hier  >>>> ledschoenen <<<<

 

Bekende merkschoenen zoals Adidas en Nike kwamen als eerst op de markt met lichtgevende schoenen. Dat bleek een enorm succes waarna er dus meerdere merken volgden. De sneakers bleken niet alleen erg geliefd bij kinderen. Maar ook tieners en volwassenen waren onder de indruk van deze trendy schoen. Daarom worden de verlichte gympen inmiddels niet meer alleen in kindermaten, maar ook in grote maten geproduceerd.

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Aan de zijkant van de led sneakers zit een knopje. Deze kun je indrukken. Met één druk op de knop zet je je led verlichting aan. Met de volgende druk op de knop kun je de kleur van je licht bepalen. De meeste ledschoenen beschikken over een zevental kleuren. Vervolgens kun je ook nog kiezen of je de lampjes stroboscoop achtig laat knipperen.

Uiteraard kan zo'n ledschoen niet dag en nacht branden. Gelukkig ontvang je bij je bestelling een oplaadkabeltje. Een paar uur opladen en je schoenzool lichtjes branden weer! Zoek je betaalbare goedkope ledschoenen neem dan eens een kijkje op onze schoenenwebsite. Hier vind je niet alleen lichtgevende schoenen maar ook schoenen met wieltjes en lichtgevende ledveters. Lage modellen, hoge modellen, sportieve modellen, street shoes. Allemaal met verlichting en met korting tot wel 60%!