Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Schoolspullen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 295

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 295

Schoolspullen

Schoolspullen kopen?

In deze rubriek vind je stationery spullen. Het woord stationery is een ruim begrip. Hieronder vallen onder andere schrijfbenodigdheden, schoolagenda's, pennen etui's, briefpapier en knutsel materiaal. Veel mensen, jong en oud, zijn dol op knutselen. Met hun vaak creatieve ideeën maken zij de mooiste dingen! Op onze site vind je diverse knutselspullen zoals bijvoorbeeld het MT masking tape. Masking tape is een soort plakband. De bedoeling is dat je met dit tape spulletjes, zoals vazen, stekkers, enveloppen en kastjes kunt decoreren. Masking tape is vrolijk en kleurrijk. Een groot voordeel van dit plakband is dat als je het later wilt verwijderen, de tape geen lijmresten achter laat!

Hou jij ook zo van knutselen? Wat dacht je van onze Cavallini & Co retro en vintage sticker labels en stempels? Of de Facebook like en dislike stempel? Hiermee kun je elke brief of postkaart mee opfleuren en personaliseren! Voor de echte knutsel liefhebbers verkopen wij ook knutselpakketten met restjes tafelzeil of stukjes plakfolie. Met deze stukjes kun je bijvoorbeeld houten vogelhuisjes of kleine kast lades beplakken.

Verder vind je in deze categorie nog leuke schoolspulletjes van het merk Flow bestaande uit retro etui's, tasjes en notitieboekjes en schooltassen. Ook aan de broodtrommel en de drinkbeker is gedacht. Ben je dus nog op zoek naar schoolspullen? Blader dan maar eens rond en vind allerlei leuke spulletjes voor school, voor op je bureau en voor op kantoor.