Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Skelters

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Skelter kopen?

Op zoek naar een skelter voor je zoon of dochter zodat hij of zij lekker over de stoep kan crossen? Bij Presentsathome.nl ben je op het juiste adres voor skelters! Wij verkopen voornamelijk skelter voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Maar ook voor oudere kinderen en voor volwassenen hebben wij enkele grote modellen staan die momenteel tegen outlet prijzen worden verkocht! Skelters importeren wij in groten getale direct bij de fabrikant. Hierdoor kunnen wij jou kinderskelters tegen groothandelsprijzen leveren! Korting op skelters kunnen hierdoor wel oplopen tot 70%! Doe je voordeel en scoor hier je favoriete skelter.

Skelters van Berg zijn fantastisch! Helaas zijn ze vaak onbetaalbaar en ontzettend groot waardoor ze niet meer in de schuur of garage passen. Onze skelters daarentegen zijn wat kleiner van formaat. Daarnaast ligt de prijs veel gunstiger; voor een skelter met aanhangwagen betaal je nog geen € 160,-. Koopje dus! En als je één van onze skelters eerst zelf wil testen of een proefritje wilt rijden, dan kan dat in onze winkel in Eerbeek, Gelderland! Hier staan alle go-karts netjes voor je opgesteld en kun je ze gemakkelijk met elkaar vergelijken.

Een kinderskelter is hét perfecte buitenspeelgoed voor in de zomer. Je kind kan lekker actief bezig zijn in de buitenlucht en dat is gezond. Al voor de allerkleinsten hebben wij kinderskelters. Een rondje op de fiets wil dan misschien nog niet helemaal lukken. Maar een ritje op een stabiele skelter dat is een stuk eenvoudiger. Je kleintje hoeft dan alleen zijn aandacht bij het trappen en sturen te houden. En je zult zien hoe snel ze dat onder de knie hebben! Wil je één van onze skelters kopen! Profiteer dan direct van diverse aanbieding prijzen!