Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Sleutelhangers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 63

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 63

Sleutelhangers kopen?Een sleutelhanger is een klein, decoratief item dat aan een sleutelring wordt bevestigd. Dat item kan van alles zijn. Van eenvoudig reclame muntje voor je winkelkarretje tot aan zeer stijlvolle en dure metalen hangers. Sleutelhangers worden vaak een sleutel of sleutelbos gehangen. Zo zijn je sleutels vaak al van een afstand herkenbaar.

In onze webshop vind je niet alleen sleutelhangers, maar ook kastjes waarin je je sleutels kunt opbergen. Deze sleutel opbergkastjes worden sleutelkastjes genoemd. Een sleutelkastje is erg handig! Als je jezelf aanwent om zodra je thuis bent, je sleutels netjes in het sleutel opbergkastje te doen, weet je altijd waar je sleutels liggen. En als je dan plotseling weg moet, dan hoef je niet eerst op zoek naar je autosleutel of je fietssleuteltje!

Op onze site vind je hele leuke Qualy sleutelhangers en sleutelkastjes. Het Qualy sleutelkastje is een soort vogelhuisje, deze bevestig je op de muur. Het vogeltje, de sleutelhanger kun je eenvoudig, met sleutels en al, in het huisje hangen. Het vogeltje is tevens een fluitje. Blaas maar eens op z'n staartje...