Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Speelgoed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 70

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 70

Speelgoed

Speelgoed kopen?


In een tijdperk van spelcomputers, games en mobiele telefoons verlang je soms nog wel eens even terug naar het retro speelgoed van vroeger. Goed nieuws, want het vintage speelgoed is terug! Dit kinderspeelgoed bestaat onder andere uit retro tuimelaars met de rinkels van nu en de looks van toen, plastic dieren op wieltjes en de zogenaamde waterfluitjes. Stuk voor stuk toppers in de jaren 50, 60 en 70. En nu weer buitenzinnig populair!

Naast vintage speelgoed vind je in deze rubriek ook prachtige buitenspellen in groot formaat. Want schaken en Jenga spelen is nou eenmaal veel leuker als de stenen een stuk groter zijn dan bij de standaard familiespellen. En over buitenspeelgoed gesproken, wat vind je van onze collectie skelters? Met deze kinderskelters kunnen kinderen eindeloos op stoepen racen! Ben je op zoek naar een skelter? Dan kun je kiezen uit diverse formaten en profiteer je van diverse korting actie's.

Dol op het sparen van woonaccessoires voor de kinderkamer? De retro poppetjes van Lapin en Me zijn erg vrolijk en decoratief! Zet ze op een kastje of op een plankje en je kamertje ziet er plots veel gezelliger uit! Datzelfde geldt voor de decoratieve accessoires van het kinder lifestyle merk: Jip. Kijk rustig rond, samen met je kinderen en spot het leukste speelgoed online!