Neem ook een kijkje in onze andere webshops

XL Buitenspel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

XL Buitenspel

Buitenspellen in XL formaat!

Familie spellen voor binnen zijn er in overvloed. Maar als je op een lekkere zomerse dag gezellig met je gezin of met de hele familie een dagje er op uit wilt gaan, bijvoorbeeld voor een picknick in het bos of park, dan is het leuk om ook wat buitenspellen voor de kinderen mee te nemen. In onze collectie vind je een serie grote spellen voor buiten. Bijvoorbeeld het mikado spel met reuze stokken, het grote dambord en schaakbord, het XL kaartspel, jenga en het grote vier op een rij familiespel.

Naast deze mega spelletjes vind je hier ook andere familiespellen die voor buiten geschikt zijn. Zoals het frisbee spel, buiten bowlen, kegel werpen en het oud Hollandse spel croquet. Ook het zaklopen is één van die oud Hollandse spelen die favoriet blijft. Wil je één of meerdere kinderspellen kopen voor je eigen kinderen, voor op school, voor de recreatie spelen op de camping, voor de kinderopvang, voor een buurtfeest of voor een kinderdagverblijf? Kijk dan maar eens rustig rond in onze webshop! Bestel je diverse buitenspelen en komt het totaal bedrag boven de € 50,- uit? Dan zijn de verzendkosten ook nog eens gratis!

Schaken en dammen voor ouderen of gehandicapten met een beperkt gezichtsveld kan met de huidige dam en schaakborden nog wel eens problemen opleveren. Het XL dam en schaakbord kan gewoon op tafel gespeeld worden. Echter zijn het speelbord en de speelstukken wat groter van formaat en dus beter zichtbaar voor mensen die slechtziend zijn. Onze collectie grote speelborden zijn van het merk Buitenspeel en voldoen aan de Europese normen en veiligheidseisen.