Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Babette Harms

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Babette Harms staat bekend om haar getekende ontwerpen met kinderhandschriften.

Om wat bij te verdienen ontwierp ze t-shirts met afbeeldingen van liefebees, koei, sgaap, weps en foogel. Het was een groot succes! Het succes is niet alleen bij t-shirts gebleven. Inmiddels is de populaire collectie van Babette Harms flink uitgebreid met dekbedovertrek sets, kussens, badjassen en binnenkort... het Babette servies!

Slaap jij vannacht onder het koei dekbedovertrek van Babette Harms of kies je toch liever voor het delftsblauwe dekbed? Welk Babette Harms dekbedovertrekset je ook kiest, je kiest voor kwaliteit! Want het beddengoed van Babette is gemaakt van 100% katoen renforcé. Renforcé heeft te maken met de binding van de draadjes. Het is een wat luxer katoen. De Babette Harms dekbedovertrekken zijn erg leuk te combineren met de Babette sierkussens!

Niet alleen de dekbedden van Babette Harms, maar ook de sierkussentjes zijn zeer geliefd bij onze klanten. De kussentjes passen allen bij de dekbedovertrekken van Babette, maar staan ook erg leuk in de vensterbank of op een zitbankje! Je kunt kiezen uit het Babette foogel kussen, de koei, het liefebees, delftsblauwe kussens, het sierkussen met knijn, het kussentje met hertje en sgaap! De sierkussens van Babette zijn echt van die woonaccessoires die je ook leuk cadeau kunt geven aan familie of vrienden.