Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Derriere la Porte

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 94

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 94

Derriere la Porte kopen?Op zoek naar blikjes en keukenaccessoires van Derriere la Porte? Bestel nu met KORTING de leuke spulletjes van DLP! Het merk Derriere la Porte staat met name bekend om haar enorme collectie blikken. Doordat de frisse en vrolijke dessins van de blikjes al aantonen wat er in het desbetreffende blik hoort te zitten, kun je je spullen voortaan overzichtelijk opruimen en makkelijk terugvinden. Naast blikjes heeft Derriere la Porte ook nog hippe huis, tuin en keuken accessoires!

Zoals de naam je wellicht al doet vermoeden komt dit merk uit Frankrijk. Je kunt het ook aan de teksten zien die op de blikjes, trolley's en keukenaccessoires staan, die zijn namelijk allemaal in het frans geschreven. DLP richt zich ondermeer op katten en honden, op de tuin, op reizen, spullen voor de badkamer, de keuken, opbergmogelijkheden en op kinderenspulletjes. Diverse kunstenaars en ontwerpers hebben in samenwerking met Derriere la Porte diverse thema's uitgewerkt. En met succes, want de vrolijk gekleurde huis, tuin en keukenspulletjes spraken heel veel mensen aan!

Inmiddels vind je in menig huishouden wel ergens in een keukenkastje een blik van Derriere la Porte staan. Sommige dames konden het niet bij één blikje laten en hebben in de loop der tijd al een hele verzameling aan keukenblikken bij elkaar gegaard. Een blikje voor rekeningen, eentje voor suiker, een blik voor het hondenvoer, een theeblik, een blik voor alle afstandsbedieningen en blikjes voor haaraccessoires. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken, of Derriere la Porte heeft er wel een passend trommeltje voor bedacht!

De collectie van Derriere la Porte veranderd elk half jaar. Een deel van de oude collectie zal dan uitlopen. Maar niets alles, er zullen altijd een aantal artikelen in de collectie blijven. Vooral de populaire en veelgevraagde artikelen worden vaak wat langer aangehouden. Zodra oude collecties uitlopen komt er natuurlijk ook weer plaats voor nieuwe artikelen. De nieuwe collectie van Derriere la Porte vind je altijd voordelig online bij Presentsathome!