Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Derriere la Porte blikjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

58 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

58 artikel(en)

Blikjes van Derriere la Porte


Een Derriere la Porte blikje voor brieven, een spaghettiblik, een koekjesblik, een blik voor afstandsbedieningen, een theeblik, een blikje voor bouillon, een chocoladeblik, een blikken trommel voor foto’s, een kaarsenblik, een meelblik en nog veel meer blikken voor een opgeruimd en overzichtelijk huishouden! Zorgt bovendien voor vrolijk aanzicht in je keuken of woonkamer! Derriere la Porte blikken, verzamel ze allemaal!

Een keukenblik is zelfs leuk om iemand cadeau te geven. Kies voor een keukenblikje met een thema dat goed bij de persoon past aan wie je het wilt geven. Als je diegene helemaal op een originele manier wilt verrassen, moet je het blikje zien te vullen met hetgeen waar de ontvanger van houdt. Dat kan zijn drop, popcorn, koekjes, theezakjes, chocolaatjes of bonbons. Doe er vervolgens een doorzichtig cellofaan om heen en decoreer het geheel met wat kadolinten. Zo creëer je zelf een leuk gepersonaliseerd geschenk voor jouw familie of vrienden.

Zoals je weet staat het merk Derriere la Porte echt bekend om al haar keukenblikjes. De hele lijn bestaat uit grote en kleine keukenblikken, allemaal vrolijk gekleurd en voorzien van een tekst en een prachtig ontworpen illustratie. Sommige opbergblikken worden ook echt als woonaccessoires gebruikt, andere opbergblikjes voor haarknipjes en zeepjes vinden weer een mooi opzichtig plekje in de badkamer.