Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Derriere la Porte deurmat

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Derriere la porte deurmat kopen?


Het is eigenlijk zonde om je voeten erop te moeten vegen, want wat zijn ze leuk: de deurmatten van Derriere la Porte. De stevige kokosmat is verkrijgbaar in vrolijke prints met honden, katten, polkadot stippen, bloemen en planten. De Derriere la porte deurmat met kippen is gemaakt van kokos en pvc. Deze mat is wat flexibeler dan de andere kokosmatten.

Het is de nachtmerrie van menig moeder. Heeft ze net het huis netjes aan kant, komt zoonlief naar binnen met de hele zandbak nog aan zijn broek en schoenen geplakt. En het zal de eerste keer niet zijn dat die kleine jongen toevallig ook nog eens vergeet zijn schoenen uit te trekken, waardoor niet alleen de vloer in de keuken een compleet strand lijkt, maar ook de gang, de woonkamer en het toilet helemaal onder het zand zit.

Nou kunnen we je niet garanderen dat dit probleem met de aankoop van een deurmat verholpen is. Maar het is misschien wel een goede reminder voor je kind dat zodra hij die vrolijke, opvallende mat bij de voordeur ziet liggen, er bij hem een belletje begint te rinkelen en hij spontaan zijn voeten begint te vegen! De deurmatten van Derriere la Porte zijn allen gemaakt van kokos. Kokos is een natuurproduct. Dat wil zeggen dat zo'n mat vrij snel gebruikerssporen zal vertonen. De kleuren op de mat zullen na verloop van tijd valer worden. Er zijn mensen die dit niet mooi vinden. Er zijn mensen die juist van die used look houden. Het is in ieder geval iets onoverkomelijks als het gaat om kokosmatten. Waardeer het, of leave it.