Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kitsch Kitchen aankleedkussen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Kitsch Kitchen aankleedkussen kopen?

Een Kitsch Kitchen aankleedkussen is een hip en handig waskussen voor op de commode. Kitsch Kitchen aankleedkussens zijn lekker zacht en comfortabel voor de baby. Een ander groot voordeel is dat deze aankleedkussens van Mexicaans tafelzeil zijn gemaakt en dat ze hierdoor eenvoudig met een vochtig doekje zijn af te nemen.

De waskussens die wij verkopen zijn lekker dik en zacht. Aan de zijkanten zijn de randen een beetje opgehoogd zodat je kleintje er niet zo snel van af kan rollen. Het materiaal dat om de zachte foam vulling zit is een soort pvc zeil. Dit is met een nat doekje eenvoudig af te nemen, zodat je altijd hygiënisch en schoon je baby kunt omkleden of verschonen.

Werk je op een kinderdagverblijf of heb je zelf een kinderopvang? Dan is het fijn om één of twee van deze aankleedkussens op de aankleedtafel te hebben. Ben je op een gegeven moment uitgekeken op de kleur of de print? Dan hoef je het kussen niet door een nieuwe te vervangen, maar bestel je voordelig een aankleedkussenhoes die je om het verschoningskussen kunt doen. Op internet vind je aankleedkussenhoezen in diverse kleuren, diverse printjes en kun je, afhankelijk van je voorkeur, kiezen voor badstof of katoenen kussens.

Op dit moment hebben we een grote partij Kitsch Kitchen aankleedkussens in  de aanbieding. De korting voor zo'n waskussen kan oplopen tot wel 50%! Kies één of meerdere kleurrijke waskussens van dit kekke merk! Wordt het er eentje met kersen? Een met ruitjes of met stippen? Wat je keuze ook mag zijn, je zult geen spijt van je aankoop krijgen. Diverse klanten, jonge ouders en kinderdagverblijven zijn je al voor gegaan, en zij zijn er uitermate tevreden mee!