Neem ook een kijkje in onze andere webshops

KooKoo klok

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

KooKoo de klok voor jou!

Met een klok van KooKoo haal je zeker iets bijzonders in huis! KooKoo wandklokken zijn namelijk origineel en verrassend leuk! Zodra namelijk het hele uur geslagen is, dan zul je afhankelijk van je uitgekozen KooKoo klok het geluid van een vogel, een dier of zelfs een vrachtwagen horen!

Koo Koo heeft verschillende klokken uitgebracht. Eén daarvan is de AnimalHouse, een kinderklok in de vorm van een koekoeksklok. Het leuke van deze klok is echter dat je de wandklok met verschillende dieren geleverd krijgt. Zo kun je dus zelf bepalen of je elk heel uur een kat, een hond, een olifant, een varkentje of een haan naar buiten wilt laten komen. Maar dat is nog niet alles! Ook kun je zelf instellen welk geluid je elk heel uur dan wilt horen. Dat kan dus een miauwende poes zijn, een blaffend hondje of het geluid van één van de andere diertjes.

Een andere topper is de Birdhouse mini. Dit is een tafelklok met vogels. Het werkt net als een koekoesklok, alleen heb je de vrijheid om zelf de kleur van het vogeltje te bepalen. Elk uur hoor je één van de twaalf zangvogels zingen. De nachtsensor zorgt ervoor dat de KooKoo design klok s'nachts geen geluid maakt. Wil je de Birdhouse liever als wandklok kopen? Bestel dan ditzelfde model met klepel.

Voor mensen die nog op zoek zijn naar een originele wekker heeft KooKoo een heel leuk model in de vorm van een vogelhuisje. Niet alleen de vorm van deze alarmklok is leuk, ook het geluid waarmee je gewekt wordt, is buitengewoon prettig. Dus voortaan in de ochtend geen rinkelende wekkers meer. Maar even rustig wakker worden met het geluid van één van de 12 zangvogels. De Earlbird wekker is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.

Tot slot heeft KooKoo de gewone wandklokken met vogels, boerderijdieren, dierentuin dieren en MAN vrachtwagens. We zeggen gewoon, maar zo gewoon is het niet als je elk heel uur het geluid van 1 van de 12 MAN trucks hoort. Of het geluid van 1 van de 12 boerderijdieren. Deze speciale klokken zijn niet alleen leuk voor kinderen. Ook volwassen mensen, liefhebbers van vogels, dieren en vrachtwagens vinden dit een prachtig cadeau! Wil je ook in het bezit komen van een KooKoo vogelklok? Bestel er nu dan één voordelig online bij Presentsathome!