Neem ook een kijkje in onze andere webshops

KooKoo AnimalHouse

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

KooKoo AnimalHouse klok

De Animalhouse klok van KooKoo is zoals de naam je waarschijnlijk al doet vermoeden, een dierenklok in de vorm van een huisje. Het is een moderne wandklok met tal van mogelijkheden. In eerste instantie doet je dit uurwerk wellicht denken aan een koekoeksklok. De Animalhouse werkt in principe hetzelfde, ook hier komt het diertje op elk heel uur naar buiten om jou te vertellen dat we weer een heel uur gepasseerd zijn, echter kan jij zelf kiezen welk dier naar buiten komt.

Wordt het een varkentje en hangt er straks een biggetjesklok bij jou aan de wand? Kies je voor de zwarte kat, het schattige bruine hondje, wordt het een olifantenklok of laat je de rode haan elk heel uur naar buiten komen? Je hoeft van te voren nog geen keuze te maken hoor! Als je een Animalhouse bestelt, krijg je deze vijf dieren erbij en kun je thuis zelf kiezen wie je op het magneetje zet. Uiteraard kun je na verloop van tijd, de diertjes ook omwisselen.

Maar het zelf kiezen van de dieren en het hiermee personaliseren van jouw KooKoo klok is niet het enige wat mogelijk is. Ook kun je het geluid aanpassen. Wil je elk heel uur het geluid van een poes horen? Of wordt het één van de andere 4 dieren? Wees niet bang dat de dieren je kinderen s'nachts wakker houden. Je kunt deze kinderklok namelijk gerust aan de wand in de kinderkamer hangen. Door de speciale nacht sensor zal de klok namelijk geen geluid maken zodra het donker is.

Deze duurzame geluid-klok is gemaakt van MDF. Je kunt kiezen uit 5 moderne kleuren: wit, geel, groen, rood en blauw. Op de filmpjes die je bij elk product vindt kun je het geluid van het desbetreffende dier horen. Ook zie je hoe het dier rustig naar buiten schuift en vervolgens weer terug in zijn huisje gaat zitten. Er zijn duizenden klokken op de wereld, maar zo'n uniek exemplaar als deze, daar heb je er maar weinig van!