Neem ook een kijkje in onze andere webshops

KooKoo Birdhouse

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

KooKoo Birdhouse klok

De KooKoo birdhouse is een combinatie van een moderne koekoeksklok en een vogelhuis. Bij deze wandklok komt elk heel uur een vogeltje naar buiten. Welke kleur dat vogeltje heeft, dat mag jij zelf bepalen. Bij deze klok worden namelijk vier vogeltjes meegeleverd. Eén in de kleur rood, één in het wit, een groene en een blauwe vogel. Door middel van een magneetje bevestig je heel eenvoudig het vogeltje in het huisje. Ben je op je uitgekozen kleur uitgekeken, dan kun je het vogeltje eenvoudig verwisselen.

Niet alleen de vogel, ook de klepel van deze klok kun je eenvoudig personaliseren. Zo kun je de kleur van de vogel en de klepel mooi opelkaar afstemmen en krijg je een sfeervol contrast in je Birdhouse klok! Dit is een koekoeksklok mét geluid en het geluid dat mag je zelf kiezen! Kies je voor de traditionele 'koekoek' of wil je het geluid van een zangvogel horen? De klok bevat maar liefst 12 geluiden van zandvogels, onder andere van de Merel, de Zanglijster, de Nachtegaal en het Roodborstje.

Met KooKoo haal je een klein beetje de natuur in huis want wat is er nou rustgevender dan af en toe het geluid van fluitende vogels te horen? Met deze moderne koekoeksklok kan dat! Ken je een vogelliefhebber en wil je deze persoon op een originele manier verrassen? Geef hem of haar dan zo'n Birdhouse cadeau! De vogelklok is verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart. Door haar moderne uitstraling past de klok perfect bij een trendy interieur met stijlvolle woonaccessoires.