Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Pip Studio

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Pip Studio

Pip heeft een motto waaraan alle artikelen moeten voldoen: ‘Happy products for happy people’. Dat is ook duidelijk te zien aan alle Pip Studio artikelen met prachtige illustraties die een fijne warmte uitstralen. De artikelen hebben allen prachtige details en speciale afwerkingen.
Pip is begonnen met het creëren van haar leuke artikelen in haar studio op zolder. Daar komt de naam dan ook vandaan. Pip Studio heeft onder anderen prachtige tassen in diverse modellen en met diverse prints. Maar ook voor leuke dekbedovertreksets, portemonnees, prachtige beautycases en hippe hoesjes ben je bij dit merk zeker goed!

De Talking Flowers collectie van Pip Studio is erg populair. De prachtige opdruk van bloeiende bloemen, handgeschreven teksten, vlinders, vogels en nog meer maken de artikelen uit de Talking Flowers collectie erg populair.
De tassen zijn stevig en bieden veel ruimte om je spullen in mee te nemen. Vooral de carry all tassen bieden genoeg ruimte om veel spullen in mee te nemen. Maar Pip Studio heeft ook kleinere tassen zoals de schoudertas Chinoise die in meerdere kleuren verkrijgbaar is.

Heb je de Pip Studio outlet al gezien? Veel artikelen, waaronder prachtige tassen, zijn momenteel in de aanbieding! Met hoge kortingen bestel je nu de leukste artikelen in onze webshop!