Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Qualy sleutelkastje

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

40 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

40 artikel(en)

Sleutelkastje van Qualy kopen?

Altijd je sleutels kwijt? Dan wordt het tijd om orde op zaken te stellen! De aanschaf van een sleutelkastje is een goed begin! Wat is een sleutelkastje precies? Een sleutelkast is een kastje of houdertje waarin je je sleutels opbergt. Aangezien deze houder altijd op dezelfde plek hangt, en jij vanaf nu af aan, altijd de sleutels netjes hierin opbergt, zul je je sleutels voortaan nooit meer kwijt zijn!

Er zijn verschillende soorten sleutelkastjes. Een populair model is echter het Qualy sleutelkastje. Dit kastje lijkt op een soort vogelhuisje. Bij het vogelhuisje wordt een sleutelhanger geleverd, een vogeltje. Hang je sleutelbos aan deze sleutelhanger en zorg voortaan dat zodra je thuis komt, je je sleutel direct in dit huisje hangt. Het wordt een waar genot voor mensen die voorheen altijd maar hun huissleutel en autosleutel kwijt waren! Zij gaan tijd over houden;-)

De Qualy sleutel houder is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er ook een vogelhuisje waarin twee sleutelhangers kunnen. Zoek je nog een origineel cadeau voor hem en voor haar, bijvoorbeeld omdat ze gaan samenwonen, dan is zo’n Qualy sleutelkastje echt een heel origineel kado en tevens leuke woondecoratie!

Naast vogelhuisje met vogeltjes en boomstammetjes met eekhoorntjes zijn er ook nog zogenaamde stopcontacten waarin je je sleutel kunt hangen. Deze sleutelkastjes zijn erg leuk voor mensen die van beroep elektriciën zijn of in de bouw werken. Je sleutelbos hang je in dit geval aan de stekker en deze steek je vervolgens in het Qualy stopcontact.

Over het merk Qualy

Qualy is een hip merk, afkomstig uit het exotische Thailand. Het bedrijf zit gevestigd in Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Qualy staat voor handige keuken, woon en kantooraccessoires met een knipoog! De ontwerpen van Qualy zijn praktisch, origineel en kleurrijk. Het slogan van Qualy: ‘living with styles’. Het vrolijke merk maakt alledaagse producten uniek door hun bijzondere design, maar ook omdat de producten van Qualy vaak iets grappigs of iets schattigs hebben. Het doel van Qualy is om mensen vrolijk te maken en te laten lachen om hun producten. Je brengt dus eenvoudig een gezellige, aangename sfeer in je huis met leuke decoraties van Qualy!