Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Badeenden

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Badeenden

Badeenden, niet alleen voor kinderen...

Badeenden alleen voor kinderen? Nou zeker niet! Er zijn mensen die er een hele badeenden verzameling op na houden. Niet zo gek, want badeendje zijn nou eenmaal leuk! Het merk Bud heeft badeendjes met allerlei thema's. Zo is er een peace badeend, de dreamer duck in de vorm van John Lennon, de naar parfum ruikende aroma eend en het polkadot eendje. Elk jaar veranderen de thema’s en lopen de oude collectie’s uit. Voor de echte Bud badeenden verzamelaar is het dus zaak om altijd up to date te blijven.

Badeenden zijn niet alleen leuk om zelf te verzamelen. Het zijn ook perfecte presentjes om iemand cadeau te geven. Het is bijvoorbeeld een heel leuk kraamcadeau! Maar ook als je een kleinigheidje zoekt om iemand te bedanken is het geven van zo’n kleurrijke badeend vaak een mooi gebaar. Het is een leuke woonaccessoire dat decoratief op een kastje in de slaapkamer of badkamer kan worden gezet. Kinderen vinden het fantastisch als ze alle badeendjes mee in bad mogen nemen!

Je hebt ze vast wel eens gezien op de kermis of op de braderie, die eendjes met een haakje op hun hoofd. Meestal zitten ze in een bak met water en zwemmen ze rond. Het is de bedoeling dat kinderen met behulp van een hengel met een haakje, zoveel mogelijk badeendjes uit de waterbak vissen. Deze zogenaamde kermis eendjes die je met een vishengel uit het water moet hengelen, die verkopen wij ook! Ze hebben een verzwaarde onderkant zodat ze netjes met het haakje aan de bovenkant blijven drijven. Bijpassende vishengeltjes hebben we helaas niet, maar als je een beetje creatief bent, kun je deze wellicht zelf maken.

Verder vind je in deze rubriek allerlei andere spullen die met badeenden te maken hebben. Zoals spaarpotten, sleutelhangers en andere decoratieve spulletjes. Wil je een Bud badeend kopen? Of één van onze andere bad eend artikelen kopen? Bestel dan nu één van je favoriete eenden online bij Presentsathome! Wij zullen ervoor zorgen dat je bestelling zo gauw mogelijk bij jou thuis of bij degene bij wie je het pakketje bezorgt wilt hebben, terecht komt!