Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kinderbehang

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Kinderbehang

Kinderbehang met grote applicaties!

Ben je op zoek naar leuk behang voor de kinderkamer? In onze collectie vind je posterbehang van Walltastic met grote voetbalvelden, je lievelingsdieren, levensechte sprookjes figuren en met stoere tv helden zoals Mike de ridder, Ben 10, Bob de bouwer, Sneeuwwitje en de Zeemeermin. Met het Walltastic kinderbehang maak je in een handomdraai van een saaie slaapkamer, een hele sfeervolle jongensslaapkamer of meisjesslaapkamer.

Je moet wel een muur met een redelijke oppervlakte hebben. Het behang bestaat immers uit 12 stroken en het zou jammer zijn als de poster 1 of 2 stroken zou moeten missen. Als het kinderbehang eenmaal opgehangen is, zul je zien dat door het ruimtelijke effect, de slaapkamer ineens veel groter lijkt. Met zo'n grote poster aan de wand, kan je kind heerlijk wegdromen. Urenlang fantaseren en verhalen verzinnen. En het leuke is, dat je met name bij de wat drukkere posterbehangetjes, steeds weer nieuwe details ziet waarover je weer verhaaltjes kunt vertellen.

Wil je de kamer van de kinderen van leuke wanddecoratie voorzien, maar heb je nog nooit eerder behang geplakt? Gebruik dan plakfolie. Plakfolie is folie met aan de achterzijde een soort kleeflaag. Je kunt het vergelijken met een sticker. Plakplastic is eenvoudig op muren aan te brengen, echter moet de wand wel helemaal glad en vetvrij zijn. Je moet dus niet over een oud behang met lichte structuur gaan plakken of op een onbehandelde houten muur, want dan blijft het folie niet goed plakken. In deze categorie hebben we al enkele leuke folies voor kinderen geselecteerd. Echter hebben wij een nog groter assortiment in zelfklevende folies, die je vindt als je op de volgende link klikt: plakfolie