Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kindertassen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Kindertassen

Kindertas kopen?

Zodra ze eenmaal naar school gaan ontkom je er niet meer aan. Er moet een kindertas gekocht worden. Een tas waarin een broodtrommeltje en een drinkbeker past. Zodat je kind in de school pauze lekker zijn broodje, wat fruit en zijn drinken kan nuttigen. Als je kind nog jong en klein is, koop dan beslist niet een al te grote schooltas. Je kind zal hier namelijk alleen maar hinder van ondervinden. Een klein rugzakje of rugtasje is prima en de aangezien de meeste kindertassen een geweldige 'look' hebben, zullen kinderen het alleen maar leuk vinden om met hun eigen tasje naar school te komen!

Onze kindertassen collectie bestaan uit een complete serie kinderrugtasjes met dieren, deze zijn erg leuk gedetailleerd en zijn zelfs voorzien van naamlabel. Ook voor mensen die minder budget te besteden hebben, maar tóch op zoek zijn naar een originele kindertas, kunnen bij Presentsathome.nl terecht. Je vindt bij ons al kindertasjes vanaf € 9,95! Ook voor een kleine overblijftasje moet je zeker in onze webshop zijn.

Ook gymtassen vind je op Presentsathome

Als de kinderen iets ouder worden gaan ze ook gymles op school krijgen. Op onze site zal je verschillende gymtassen vinden. De gymtas is uiteraard ook te gebruiken als sporttas of zwemtas. Ze zijn makkelijk te openen en wegen vrijwel niets.

We hebben voor alle jongens en meisjes dus wel een geschikte tas in ons assortiment. Rugtasjes, schoudertasjes, trolleys en shoppers, in alle soorten en maten! Voor ieders wat wils!

Op een gegeven moment komen kinderen op een leeftijd dat ze hun schooltas ineens kinderachtig gaan vinden. Vanaf dat moment moet je op zoek naar stoerdere tassen, die je vind in onze andere categorie 'schooltassen'.

Als je bij ons een bestelling plaatst voor 16:00 uur, ontvang je je pakket de volgende werkdag al in huis!