Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Toilettassen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Toilettassen

Toilettas kopen?

Toilettassen, cosmetica en make-up tasjes... we kunnen niet zonder. Toilettassen zijn ideaal voor vakantie of weekendjes weg. Maar ze kunnen natuurlijk ook thuis gebruikt worden als opslag voor kleine spulletjes zoals haarknipjes, borstels, elastiekjes of make-up spulletjes. Ga je op vakantie? Dan is een toilettas echt een pré. Ten eerste  omdat je je toiletspullen gewoon netjes en georganisseerd bijelkaar wilt hebben. Thuis kun je in alle rust je toilettasje vullen met alles wat je tijdens je vakantie denkt nodig te hebben: haargel, lak, tandpasta, lippenstift, gezichtscreme, douche gel, je kunstgebit?

Een ander groot voordeel van het meenemen van een toilettas in je koffer is dat je niet het risico loopt dat één van de potjes of tubbetjes gaat lekken en het in je kleding komt. Als je je make up, tandpasta en haarlak namelijk los tussen je kleding in je koffer vervoert, loop je altijd de kans dat één van de potjes of tubes gaat lekken. Hierdoor kunnen al je kleren onder komen te zitten. En kun je bij aankomst in je hotel eerst een wasserette gaan zoeken om je kleding te gaan wassen. Als een potje creme in je toilettas open gaat is dat vervelend, maar blijft de schade beperkt tot in de toilettas.

We raden vakantiegangers trouwens aan om allemaal mini flesjes shampoo, handcreme en tandpasta's te kopen. Deze vind je in de drogisterij! Zo kun je vaak volstaan met één toilettas voor het hele gezin! En blijft er nog voldoende ruimte in de koffer over voor kleding, handdoeken, leesvoer en speelgoed. Heb je echt veel cosmetica spullen die je mee wilt nemen? Dan is de aankoop van een beautycase wellicht een beter alternatief!  Een beautycase is over het algemeen wat groter dan een toilettas. Vaak zijn ze voorzien van verschillende vakken en spiegeltjes.