Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Lampen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Lampen

1001 lampen online....

Lampen, je huis hangt er waarschijnlijk vol mee. Maar toch wil je zo af en toe eens een lamp vervangen omdat je er op den duur soms op uitgekeken bent. In onze shop vind je sfeervolle verlichting bestaande uit hanglampen, stalampen, tafellampen, wandlampen en kinderlampen. Als je het hebt over woonaccessoires, dan is een lamp echt een onmisbare woonaccessoire. Verlichting is zowel functioneel als decoratief.  En er is keuze genoeg...

In onze collectie hanglampen vind je stijlvolle lampen met lampenkappen. Het is de kunst om een lampenkap te vinden die precies bij jouw interieur inrichting past. En dat is niet altijd even gemakkelijk! Vaak kost het enige tijd en moeite voordat je die ene perfecte hanglamp gevonden hebt. Maar als je de lamp van je dromen gevonden hebt, ben je de koning te rijk en kun je trots zijn op je nieuwe aanwinst.

Heb je onze collectie kinderlampen al gezien? Lampen met vrolijke kleurtjes en stoere printjes. Een kinderlamp staat zo leuk op de kinderkamer of babykamer. Bestel bijvoorbeeld een figuurlamp in de vorm van een auto of sprookjes figuur. Deze kinderlampjes geven een hele zachte, sfeervolle verlichting. Kinderen fantaseren spontaan hele verhalen rondom hun sprookjeslamp. Bestel nu ook zo'n leuke paddestoellamp of kinderverlichting in de vorm van een hertje of vuurtorentje. Ook de kroonluchter lampen zijn momenteel erg geliefd bij kinderen.