Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Schoencadeautjes

Bestel je schoencadeautjes op een werkdag vóór 16:00 uur en ontvang het morgen al in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

58 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

58 artikel(en)

Schoencadeautjes


Vanaf 18 november zetten we allemaal weer massaal onze schoen bij de voordeur, achterdeur of bij de schoorsteen want wie weet komt Sinterklaas of zwarte piet nog wel langs met een leuk cadeautje. Het is een ontzettende spannende periode want… Krijg jij ook cadeautjes dit jaar?

Om Sinterklaas te helpen met het uitzoeken van leuke cadeaus hebben wij de leukste schoencadeautjes bij elkaar gezet. In deze categorie vind je alle cadeautjes die leuk zijn voor in de schoen. Denk bijvoorbeeld aan leuke sleutelhangers met lampjes en geluidjes, stickers, spaarpotten en broodtrommeltjes.

We hebben de schoencadeautjes onderverdeelt in vier categorieën, een met alle schoencadeautjes, een met alle sinterklaas cadeautjes tot 3 euro, een met alle sinterklaas cadeautjes tot 5 euro en een met alle sinterklaas cadeautjes tot 10 euro. Op deze manier kan Sinterklaas makkelijk naar de juiste categorie gaan om de juiste cadeautjes te bestellen.

Voor de creatieve kinderen hebben we stickers, washi tape en plakfolie in ons assortiment. Je kunt de leukste creaties maken met deze artikelen. Knip figuurtjes uit het plakfolie en plak ze in je slaapkamer op de rand van je bed of op je nachtkastje, op je deur of op het raam, het kan overal! Ook kun je je eigen poppenhuis of racebaan beplakken met de stickers of met het plakfolie, het is maar net wat het creatieve kind als ideeën heeft. Met de washi tape kun je de leukste figuren op de muur of op de vloer creëren. Maak bijvoorbeeld je eigen weggetjes op je vloer waar je met je speelgoedauto overheen kunt rijden.

Ook fietsaccessoires zijn leuke schoencadeautjes voor alle beginnende fietsertjes. Goede fietsverlichting is belangrijk voor de veiligheid op de weg, maar ook ziet onze fietsverlichting er super stoer uit! We hebben fietslampjes in verschillende kleuren voor lage prijzen, een perfect schoencadeautje dus! Naast verlichting hebben we ook leuke fietsslingers, fietsbellen, fietstoeters en andere accessoires voor de kinderfiets in ons assortiment.

Er zijn een heleboel leuke schoencadeautjes! Dus… zorg er als kind voor dat je je tekening voor Sinterklaas klaar hebt liggen, doe er eventueel nog een wortel bij voor het paard en vergeet vooral ‘s avonds je schoen niet te zetten! Wie weet ligt er de volgende ochtend wel een cadeautje voor je klaar!

Behalve schoencadeautjes hebben we bij Presentsathome ook een groot assortiment met Sinterklaascadeaus voor een onvergetelijke Pakjesavond. Bestel je je Sinterklaascadeaus op een werkdag vóór 16:00 uur, dan worden deze de volgende dag al bij je bezorgd!