Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Sinterklaas cadeautjes tot 3 euro

Bestel goedkope Sinterklaascadeautjes tot 3 euro in onze webshop!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 74

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 74

Sinterklaas cadeautjes tot 3 euro

Sinterklaas cadeautjes tot 3 euro

De Sint is weer (bijna) in het land en dat betekent dat alle kinderen weer hun schoen mogen zetten bij de schoorsteen. Vol verwachting ’s avonds de mooiste schoen neerzetten met een tekening voor de Sint erin en natuurlijk iets lekkers voor het paard. Vervolgens is het aan papa of mama om een leuk cadeautje in deze schoen te stoppen. In deze categorie vind je de allerleukste sinterklaascadeautjes onder de drie euro. Een schoencadeau hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

Schoencadeautjes – voor ieder wat wils!

In ons assortiment vind je niet alleen hele goedkope schoencadeautjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de wat oudere kinderen die nog graag hun schoen zetten. Er is echt voor ieder kind wel iets leuks te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk armbandje of spiegeltje voor een meisje die lekker van tutten houdt? Of een super coole sleutelhanger in de vorm van een tank of doodskop voor een stoere jongen. Fietsverlichting doet het ook altijd goed bij kinderen. Wie wil er nou niet in het pikkedonker gezien worden met super vette knipperende verlichting op de fiets? En over de fiets gesproken… als ze dan toch een cadeautje voor op de fiets krijgen, dan kan er net zo goed meteen een leuk stickervel bij om de fiets nog meer te pimpen!

Spelenderwijs cadeautjes ontvangen

Zijn de kinderen al zo oud dat ze eigenlijk niet meer in Sinterklaas geloven, maar te jong om het hele feest aan jullie voorbij te laten gaan? Maak er dan een spel van! Je zou bijvoorbeeld kunnen dobbelen voor een Sinterklaas cadeau. Of geblinddoekt een cadeautje van de stapel pakken. Als je dit gaat doen moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat het cadeau voor iedereen leuk is. Kies in dit geval bijvoorbeeld voor een emoji button of spaarpot, een leuke dieren muursticker of een grappige tandenborstelhouder.