Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kapstokken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 98

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 98

Kapstokken

Kapstok haakjes in allerlei vormen en maten.

Kapstokken en wandhaakjes, ze zijn er in allerlei soorten en maten... En ze zijn superhandig! Erg origineel zijn de kapstok schroeven van Qualy! Je visite komt al binnen met een lach als ze zien dat ze hun jas niet aan een normale kapstok moeten hangen, maar aan een zogenaamde kapstok schroef. Verder vind je in deze categorie nog leuke wandhaakjes van the Zoo in de vorm van herten, olifanten en andere wilde dieren.

Erg leuk zijn ook de kapstok haakjes van Qualy in de vorm van boomtakjes. Op deze boomtakken zitten fleurige vogeltjes of eekhoorntjes. De Qualy haakjes zijn gemaakt van kunststof en kunnen bijvoorbeeld gebruik worden als kinderkapstok of voor het ophangen van de hand en theedoeken. De dieren wandhaken van the Zoo zijn leuke woonaccessoires die je voor elke gelegenheid aan iemand cadeau kunt geven.

Nieuw in ons assortiment zijn de interieurstickers van Kek Amsterdam. Deze muurstickers in de vorm van bomen zijn tevens voorzien van kapstok haken. Op deze manier hang je je jas dus niet aan de kapstok in de gang, maar hang je je jas gewoon in de boom! Een kapstok is een woonaccessoire die je werkelijk in elke woning vindt. Het is een noodzakelijke accessoire want als je het niet zou hebben, dan hangt iedereen zijn of haar jas aan de dichtsbijzijnde stoel. Niet ieder mens vindt dat storend, maar vaak geeft het een rommelige indruk. Een kapstok in huis doet in dit geval wonderen en zorgt voor een opgeruimd gevoel.