Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kapstok

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 67

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 67

Kapstok

Leuke kapstokjes voor in jouw huis...

Kapstokken, ze zijn er te kust en te keur. Maar vind maar eens een kapstok die bij jouw interieur past! Ben je op zoek naar een kapstok waaraan zware en meerdere jassen moeten hangen of volstaat een leuke wandhaak van the Zoo misschien? The Zoo wandhaken zijn metalen haken gemaakt in de vorm van een hert, een paard, een geit, een girafe, een dinosaurus en andere bijzondere dieren. De metalen haakjes zijn stevig en vooral als je een aantal kapstok haakjes met elkaar combineert ontstaat er een heel speels geheel.

Dan vind je nog de brocante kapstok waaiers. Deze Kitsch Kitchen kapstok haken zijn gemaakt van kunststof. De haakjes zijn niet geschikt voor zware jassen, maar je kunt er bijvoorbeeld wel je sjaaltjes of sieraden in hangen. Waar je wel weer zware winterjassen aan op kunt hangen zijn onze zogenaamde kapstok bomen. De boom zelf is één grote muursticker. De haakjes boor je later in de boom. De boomstickers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Houdt er wel rekening mee, dat je de boomsticker alleen op een gladde muur kunt plakken.

Tot slot vind je hier nog enkele leuke vintage kapstokken. Deze vintage kapstok staat erg leuk bij een vintage wooninrichting en past goed bij je vintage woonaccessoires. De retro kapstok is tevens leuk te gebruiken als kinderkapstok. Bestel hier je favoriete kapstok of wandhaak voordelig online.