Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Klokken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Klokken

De leukste klokken online!

Op zoek naar een klok? In onze online shop vind je de leukste klokken! Wil je een koekoeksklok kopen? Dan zit je goed! Nergens online vind je namelijk zóveel keus in koekoeksklokken dan bij ons! De Heads Up koekoeksklokken zijn de zogenaamde dierenklokken. In plaats van een vogeltje komt er bij deze klok een koe, een haan of olifant naar buiten. Naast de dierenkoekoeksklok bieden wij je ook de traditionele klokjes uit het Zwarte Woud aan. Vooral kinderen zijn erg gefascineerd van deze klokken.

Wel eens van de Kookoo klok gehoord? De Kookoo klok is een klok waarbij je elk uur vogelgezang of dierengeluiden hoort. Dit soort klokken zijn bijzonder origineel en daardoor ook erg leuk om aan iemand cadeau te geven. Verder vind je in deze rubriek nog diverse andere klokken zoals tafelklokken en wandklokken.

Ben je je huis opnieuw aan het inrichten met leuke woonaccessoires en zoek je daar ook nog een mooie wandklok bij? Kijk dan eens even rustig rond in onze webshop en bestel je favoriete klok voordelig online! Wij zullen ervoor zorgen dat jouw bestelde klok zo snel mogelijk bij jou bezorgt gaat worden!