Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Wandklok

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Wandklok

Blijf helemaal bij de 'tijd' met onze collectie wandklokken!

Zoek je een leuke wandklok voor in de keuken, slaapkamer, kinderkamer of woonkamer? Wij hebben de leukste klokken voor jou verzameld. Wat dacht je van de moderne en tijdloze Lotus wandklok voor op kantoor? Of wat dacht je van de retro klokken uit vervlogen tijden? Zou dit niet prachtig staan bij jouw vintage woonaccessoires?

Een klok is een onmisbare woonaccessoire. Pas zodra een klok kapot is merk je eigenlijk hoe vaak je op een dag, een korte blik op het uurwerk werpt. In de tijd waarin wij leven is een klok werkelijd onmisbaar geworden. De kinderen moeten op tijd naar school, je moet zelf op tijd naar het werk, je hebt op bepaalde tijden afspraken staan. Een goedwerkende klok zorgt ervoor dat jij op tijd bent en geen belangrijke afspraak mist.

Er zijn heel veel klokken verkrijgbaar en het is maar net waar je naar op zoek bent. In onze collectie vind je vooral grappige klokken. Mocht er een klok naar je wensen bij zitten? Bestel 'm dan gauw! Dan zullen wij je klok gelijk verzenden en heb je je klok op tijd in huis!