Neem ook een kijkje in onze andere webshops

KooKoo koekoeksklok

Kookoo klokken...
Krijgt deze eigentijdse en moderne koekoeksklok een plekje in jouw huis? Kies je favoriete model en kleur en je Kookoo bestelling wordt GRATIS bij je thuisbezorgd! We verkopen de birdhouse met vogeltjes en de animal house klokken met diertjes erin.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

KooKoo koekoeksklok

Kookoo koekoeksklok

De Kookoo koekoeksklok is één van de modernste koekoeksklokken van deze tijd. Deze klokken missen de tierelantijntjes van de traditionele koekoeksklok. De Kookoo klok heeft een strak design dat heel goed tot z'n recht komt in een moderne woonkamer, keuken of slaapkamer. Maar ook het interieur van een jaren 30 woning kun je met moderne woonaccessoires in combinatie met de Kookooklok aangenaam gezellig maken. De klokken zijn bovendien in verschillende kleuren te verkrijgen, waardoor het niet heel moeilijk is om tot een perfecte match te komen. De moderne koekoeksklok maakt ook geluid. Het leuke is echter dat je niet elk uur het zelfde vogeltje koekoek hoort roepen, maar elk uur hoor je een ander vogeltje zingen. Op een gegeven moment zul je alle wijsjes uit je hoofd kennen en hoef je niet eens meer op de klok te kijken om te weten hoe laat het is.

Koekoeksklok mét geluid...

Elk uur gaan de deurtjes dus open, komt het vogeltje naar buiten en hoor je een vogeltje zingen. De kleur van het vogeltje en de kleur van de klepel kun je zelf kiezen. Er worden meerdere kleuren vogels en klepels meegeleverd, dus je kunt ook nog eens van kleur veranderen als het je begint te vervelen. Wil je de Kookoo wandklok op de slaapkamer hangen maar ben je bang dat je s'nachts geen oog dicht doet vanwege het zingende vogeltje. We kunnen je gerust stellen! Door de ingebouwde lichtsensor zul je nooit uit je slaap ontwaakt worden. Zodra het donker wordt gaat de Kookoo vogel op stok en houdt hij zijn snaveltje toe. Dat geldt overigens ook voor de dierenklokken van Kookoo, de animalhouse varianten. De animalhouse klok is er eentje die je niet aan de muur kunt hangen, maar op een kastje neer kunt zetten. In tegenstelling tot Kookoo birdhouse, wonen er in de Kookoo Animalhouse een vijftal dieren. Je kunt kiezen uit een kat, een hond, een olifant, een varkentje of haan. Op deze dieren koekoeksklok zitten vijf geluiden. Je kunt zelf kiezen welk van de vijf geluiden je elk uur wilt horen.


Altijd op tijd met Kookoo!

Zowel de birdhouse als de animalhouse klok zijn gemaakt van hout. Het zijn mooie, duurzame klokken, die, wat ons betreft, niet onder doen voor de Diamantini koekoeksklok. De modellen die je op onze site ziet zijn uit voorraad leverbaar! Zo heb je ze lekker snel in huis en ben je zelfs nog op tijd voor een last-minute cadeau! Struin ook vooral nog even verder op onze site voor hip tafelzeil, plakfolie, thermoskannen, Ikea Kallax kast opbergers en andere leuke cadeau en hebbedingetjes voor jezelf en voor je vrienden! In onze collectie vind je niet alleen leuke dingetjes voor in huis, maar vind je ook bekende kekke merken zoals Kitsch Kitchen, Qualy en Derriere la Porte. Neem de tijd, ga lekker onderuit liggen en bestel eenvoudig online! Oja, nu we je op de pagina van koekoeksklokken tegen komen, willen we je onze leuke collectie met vogelhuisjes bestaande uit nestkasten en vogelvoederhuisjes ook niet onthouden. Een kunststof of houten vogeltje binnen en wat echte vogeltjes buiten in de tuin, lijkt ons een perfecte match!