Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Krabpalen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Krabpalen

Krabpaal kopen? De leukste krabpalen voor jouw kat!

Op zoek naar een betaalbare krabpaal? Bij Presentsathome vind je de leukste krabpalen tegen outlet prijzen! Door onze grote en rechtstreekse groothandel import van krabpalen uit het buitenland, kun jij profiteren van kortingen tot wel 50% op diverse krabmeubels en krabtonnen. In onze collectie vind je kleine krabpalen voor kittens, maar ook hele grote krabpalen voor de volwassen kat.

Gebruiken jouw katten het bankstel als krabpaal? Hangen ze constant boven in de gordijnen? Een katten krabpaal biedt vaak de juiste oplossing! Met een krabpaal in huis kan poes heerlijk klauteren, spelen en als ze uitgeblust is, kan ze lekker bijkomen in één van de vele slaaphuisjes. Naast krabpalen vind je in deze categorie ook andere accessoires voor de kat zoals een kattenbak, reismandjes, drinkfonteintjes en voerbakjes.

Wil jij je huisdier eens echt verwennen? Geef haar dan een mooie katten krabpaal cadeau! Of ken je iemand die net een nestje jonge kittens heeft gekregen? Met een leuk speelmeubel scoor je altijd punten! De katten speelmeubels zijn al verkrijgbaar vanaf € 8,95. De mini krabpaaltjes zijn leuk, origineel en kittens kunnen er urenlang mee spelen.