Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Opbergers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 128

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 128

Opbergers

Alles opgeruimd met opbergers...

Altijd alles kwijt? Dat is echt niet nodig want Presentsathome biedt jouw de meest handige opbergers. In deze categorie vind je bijvoorbeeld handige opbergmandjes en opbergdozen. Erg leuk voor op de kinderkamer zodat na het spelen de kinderen hun speelgoed weer kunnen opbergen in het daarvoor bestemde mand, ton of bak. Naast opbergmanden vind je hier de zogenaamde Kitsch Kitchen schoenenzak. Deze opbergzak hoef je niet persé voor schoenen te gebruiken. Je kunt er ook speelgoed in opbergen, scharen, pennen en andere spulletjes die je in een handomdraai moet kunnen pakken. Ook voor de caravan of tent is zo'n opbergvak een echte aanrader.

Wat vind je nog meer in de categorie opbergers? Je vindt in deze rubriek handige fotocamerahoesjes. Vrolijke tijdschriftenmanden van het merk Derriere la porte. En van het zelfde merk vind je ook nog hele leuke opbergblikken zoals het blik voor haarspelden, het blik voor rekeningen, het opbergblik voor brillen, het suikerblikje, het wasknijperblik en zelfs een opruimblik voor afstandsbedieningen. Je begrijpt natuurlijk wel dat als je één van deze artikelen aanschaft en je je spullen ook altijd netjes in het daarvoor bestemde bakje opruimt, je nooit lang meer hoeft te zoeken naar je spullen.

Met name de keukenblikken en verzamel blikken van Derriere la Porte zijn erg leuke woonaccessoires die vaak cadeau worden gegeven als er iemand jarig is of gaat samenwonen. Wil je iemand die altijd alles kwijt is op een ludieke wijze verrassen? Koop dan één van die leuke opbergblikken en waarschijnlijk hoef je er geen woorden aan toe te voegen. De ontvanger zal gelijk begrijpen waarom hij deze leuke verrassing ontvangt!