Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Plakfolie kinderen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Plakfolie voor kinderen...

Dacht je dat plakfolie alleen uit degelijke printjes zoals marmeren muren en fineerhouten printjes bestaat? Dan heb je het mis. Plakfolie is tegenwoordig, net als bij behang, verkrijgbaar in vele prints, patronen, kleuren en dessins. Groot voordeel van plakfolie ten opzichte van behang is dat de kleeflaag al aanwezig is. Dat scheelt tijd en werk!

Het is erg leuk om bepaalde items in de kinderkamer of babykamer te accentueren met stukjes kleeffolie. Je kunt bijvoorbeeld de kastdeurtjes met plakfolie beplakken of een strook muurfolie op het behang aanbrengen. Ben je op zoek naar leuke stickers voor een themakamer? Koop een rol plakfolie, bedenk een leuk ontwerp en knip ze zelf! Veel voordeliger en ook nog eens harstikke hip!

Wat betreft kinder plakfolies is er keuze genoeg! Kies uit hippe stippen, maan en sterren, wolken velden, plakplastic met fluor en neon kleuren, folie met beertjes of met schattige dieren. Heb je het folie opgeplakt en heb je nog een restje over? Niet weggooien! Kinderen zijn er dol op, ze kunnen hier weer heerlijk mee knutselen! Kijk ook naar leuk raamfolie, speciaal plakfolie voor ramen.