Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Plakfolie overig

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 140

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 140

Decoreer al je woonaccessoires met plakfolie!

Vind je je Ikea kastje of tafeltje op den duur een beetje saai worden? Zet ze dan niet gelijk op Marktplaats of op een andere tweedehands site. Wij hebben namelijk een optie die je beslist in overweging moet nemen: Voorzie je Ikea kasten van plakfolie! De meeste meubels van Ikea zijn hier namelijk uiterst geschikt voor! Zo kun je je witte Lack tafeltje bijvoorbeeld van een leuk folie met kinderfiguurtjes voorzien en de Ikea expedit kast, de vakkenkast die men tegenwoordig ' Kallax'  noemt, kun je heel leuk per vak met een ander plakfolie decoreren.

En verschillende soorten plakplastic dat hebben wij volop! Plakfolie met koe, zebra of panter print! Speciaal schoolbordfolie waar je met krijt op kunt schrijven, plakplastic met camouflage kleuren, zo stoer folie voor decoratie in een jongenskamer. kleeffolie met retro bollen, tribals en nostalgische ornamenten. Maak je keuze, bestel online en het folie wordt netjes bij jou thuisbezorgd.

Vraag je je af hoe je zelf plakfolie kunt plakken? Het is vrij eenvoudig. Je meet het vlak op dat je met folie wilt beplakken. Vervolgens bestel je het kastfolie naar keuze en kies je de afmeting. Eenmaal je rolletjes folie thuis ontvangen ga je aan de slag. Je snijdt of knipt het plakfolie op maat. Daarna maak je het meubel of object dat je wilt beplakken met een schoonmaakmiddel goed schoon en vetvrij. En dan kun je gaan plakken! Er zijn twee opties: droog plakken of nat plakken. Kies je voor droog plakken? Dan moet je het echt in een keer goed doen. Beter is om het object dat je wilt beplakken met een plantenspuit gelijkmatig nat te spuiten en hier vervolgens de folie op aan te brengen. Strijk vervolgens het kleeffolie strak en het overtollige water eruit. Nu laten drogen en klaar is Kees!