Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Plakfolie ramen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 84

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 84

Plakfolie ramen

Plakfolie voor ramen, ideaal tegen inkijk of zonlicht

Met raamfolie kun je je ramen decoreren en ervoor zorgen dat je geen inkijk hebt. Glasfolie schermt af, maar laat wel licht door. Er bestaan verschillende soorten raamfolies. Zo heb je bijvoorbeeld glas in lood raamfolie, gezandstraald folie, raamfolie met glasblokken en nog veel meer... Bij Presents @ home koop je alle glasfolies goedkoop online!

Zoek jij ook plakfolie voor jouw raam, raamfolie is dé raamdecoratie tegen inkijk. En met zoveel keus zal er ongetwijfeld een folie zijn die helemaal aan jouw wensen voldoet. Zoek je zonwerend raamfolie om jouw woonaccessoires te beschermen tegen verkleuring van het felle zonlicht? Het zonwerende raamfolie zal de verkleuring niet 100% tegenhouden, maar je woonaccessoires zullen veel langer mooi blijven met zonwerend plakfolie op de ramen. Bovendien houdt dit folie de warmte tegen en beschermt het je zelfs tegen schadelijke UV stralen van de zon.

Het raamfolie is verkrijgbaar in diverse breedte maten. Je kunt het folie per 50 centimeter bestellen. Bestel je gelijk een hele rol van 15 meter, dan is er al een staffelkorting in de prijs verrekend. Het raamfolie kun je bestellen in een zelfklevende variant en een statisch exemplaar. Het statische raamfolie is herbruikbaar en ook makkelijker om op ramen te plakken. Foutjes kunnen je met statisch folie makkelijker herstellen.