Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Plakfolie ruitjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Plakfolie met ruitjes kopen?

Plakfolie met blauwe ruitjes, rood geblokt, met een groen ruitje, folie in het grijs of met roze hokjes! Altijd hip op kasten, muren, legplankjes of kast laden. Ben je zelf creatief? Ga dan met plakzeil aan de slag! Google maar eens rond en vind op internet, op Pinterests of blog websites hele leuke en creatieve ideeën dat je met plakfolie kunt doen.

Kan ik plakfolie ook in de caravan gebruiken? Ja natuurlijk! Waarom niet? De meeste wanden in de caravan zijn glad en daardoor dus geschikt om te gebruiken voor kleeffolie. Let er wel op dat als je gaat plakken, de wanden in de caravan niet vochtig zijn. Het folie verliest namelijk een deel van zijn kleefkracht als het met vocht in aanraking komt. De meeste caravans en campers hebben van die saaie bruine wanden. Met een aantal rolletjes plakfolie verander je die saaie sleurhut of camper in een hele hippe tent! De vrolijke kleurtjes passen precies bij het vakantiegevoel.

Het plakfolie met ruitjes is één van de vele variaties die te verkrijgen zijn op het gebied van plakfolie. In onze collectie vind je bijvoorbeeld ook nog plakplastic met stippen, met sloophout, carbonfolie en heel erg leuk schoolbordfolie waar je met krijtjes op kunt schrijven.