Neem ook een kijkje in onze andere webshops

plakfolie stippen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

plakfolie stippen

Plakfolie met stippen

Zoek je plakfolie met stippen? Wij verkopen diverse rolletjes plakfolie met stippen. Met het polkadot plakfolie verander je de sfeer van je woonkeuken, kinderopvang of kinderkamer is een handomdraai. Legplanken, vensterbanken, bureau tafels en televisiemeubels worden in een mum van tijd veranderd en krijgen zo een totaal andere uitstraling.

Het plakplastic met stippen geeft een hele vrolijke indruk! Bovendien is het folie verkrijgbaar in verschillende kleuren en kun je dus diverse plakzeiltjes met elkaar combineren. Mensen kopen ook nog wel eens een paar stukjes plakfolie, zodat ze lekker met de kinderen kunnen knutselen. Je kunt namelijk hele leuke figuurtjes uit het folie knippen en dit vervolgens opplakken.

Wil je allemaal stukjes gestippeld plakfolie bestellen? Dan is dat geen probleem, want het meeste kleeffolie koop je bij ons al per 50 centimeter. Zo kun je het folie ook gebruiken als wallpaper voor op je mobieltje. Als behang voor in een poppenhuis, als decoratie op bloemenvaasjes, op lampenkappen met een niet stoffen kap en op heel veel andere spulletjes met een gladde ondergrond!