Neem ook een kijkje in onze andere webshops

plakfolie stippen

Plakfolie met stippen kopen? Kies een hele rol van 15 meter of laat het folie per 50 centimeter door ons op maat snijden!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

plakfolie stippen

Plakfolie met stippen

Zoek je plakfolie met stippen? Wij verkopen diverse rolletjes plakplastic met stippen. Met het polkadot plakfolie verander je de sfeer van je woonkeuken, kinderopvang of kinderkamer is een handomdraai. Legplanken, vensterbanken, bureau tafels en televisiemeubels worden in een mum van tijd veranderd en krijgen zo een totaal andere uitstraling. Het plakplastic met stippen geeft een hele vrolijke indruk! Bovendien is het folie verkrijgbaar in verschillende kleuren en kun je dus diverse plakzeiltjes met elkaar combineren. Mensen kopen ook nog wel eens een paar stukjes plakfolie, zodat ze lekker met de kinderen kunnen knutselen. Je kunt namelijk hele leuke figuurtjes uit het folie knippen en dit vervolgens opplakken. Wil je allemaal stukjes gestippeld plakfolie bestellen? Dan is dat geen probleem, want het meeste kleeffolie koop je bij ons al per 50 centimeter. Zo kun je het folie ook gebruiken als wallpaper voor op je mobieltje. Als behang voor in een poppenhuis, als decoratie op bloemenvaasjes, op lampenkappen met een niet stoffen kap en op heel veel andere spulletjes met een gladde ondergrond!

Plakfolie in dezelfde hippe tinten als ons tafelzeil

Veel printjes die je op ons folie ziet, zijn ook verkrijgbaar in tafelzeil. Stel, je wilt je keukenkastjes eens van een ander motiefje voorzien. Dan zou je bijvoorbeeld voor de rood met witte stippen print van Kitsch Kitchen kunnen kiezen en deze op de kastdeurtjes plakken. Vervolgens zou je, als je dat leuk vindt, hetzelfde motiefje in onze collectie tafelzeilen kunnen vinden. Zo heb je dus polkadot keukenkasten en een hip tafelkleed met stippen. Natuurlijk is ons voorbeeld wel een hele drukke combinatie. Maar daar hoef je natuurlijk niet voor te kiezen. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden om tafelzeil en kleeffolie met elkaar te combineren. Het is ook leuk om hier zelf je fantasie op los te laten en er je eigen kunst project van te maken. Naast plakfolie en tafelzeilen vind je in onze webshop nog heel veel andere leuke artikelen. Spullen die je leuk cadeau kunt geven aan vrienden en familie, gelegenheidscadeau's. Maar ook trendy hebbedingetjes en woonaccessoires voor jou thuis. Onze collectie variëert van koekoeksklok tot aan thermoskan en van vogelhuisje tot aan babouska poppen. Voor kleine kinderen verkopen we retro tuimelaars en figuurlampen. Onze collectie is wat dat betreft heel divers en je kunt voor iedereen wel een geschikt cadeau vinden.


Plakplastic voor jou op maat gesneden...

Het plakplastic dat je in onze collectie vindt wordt voor jou per 50 centimeter op maat gesneden. Een standaard rol is al gauw 15 meter en als je dan maar 4 meter nodig hebt, zou het natuurlijk zonde van je geld zijn om te betalen voor iets wat je niet nodig hebt. Net als muurstickers en interieurstickers heeft plakplastic aan de achterzijde een kleeflaagje. Zodra je het schutvel van het folie verwijderd kun je het zelfklevende folie op het object plakken dat jij graag wilt decoreren. We raden je altijd aan om het object eerst nat te maken. Want alleen dan kan je het plakfolie als het scheef zit of als er veel luchtbubbels in zitten, nog los halen en opnieuw plakken. Eventuele kleine luchtbelletjes kun je er met een rakeltje of bankpasje voorzichtig uit wrijven.