Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Plakfolie uni

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

55 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

55 artikel(en)

Plakfolie in Uni kleuren kopen?Je zoekt plakfolie in uni kleuren? In deze rubriek hebben we alle uni kleuren kleeffolie voor je geselecteerd. De meeste folies zijin verkrijgbaar in bekende ral kleuren. Zo hebben wij wit plakfolie RAL kleur 9003, oranje folie RAL 2004, geel plakplastic in RAL 1016, zwart plakfolie RAL 9017, blauw kleef folie RAL 5002, rood plak plastic RAL 3020 en groen folie met RAL 6029. Bovengenoemde plakfolies zijn zowel in hoogglans als in matte uitvoering leverbaar.

Plakfolie in effen kleuren wordt veel gebruikt. Met het hoogglans folie kun je een bestaande, simpele keuken omtoveren tot een echte chique keuken met hoogglans keukenkastjes. Je kunt het badkamermeubel beplakken, het kozijn, je memobord, de keukentafel, de boekenkast of het bureau in de kinderkamer. Er zijn volop mogelijkheden.

Je vindt bij ons goedkoop plakfolie van DC-FIX dat gewoon uitstekend plakt. Je vindt bij ons ook professioneel folie van Aslan. Het professionele plakfolie is voorzien van een zeer sterke kleefkracht. Als je dit folie op plakt duurt het circa 48 uur voordat het folie is uitgehard en het zijn top kleefkracht heeft bereikt. Het Aslan plakfolie is een brede rol van 122 tot 126 centimeter. Je kunt dit folie, net als de andere kastfolies per 50 centimeter in onze webshop bestellen.