Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Polkadot

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

45 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

45 artikel(en)

Polkadot

Leuke polkadot woonaccessoires voor jouw huis!

Polkadot, Polkadots, Dots, Stipjes, Stippen... Om gek van te worden! Maar wat zijn ze leuk! Het stippen patroon bestaat al jaren en zoals blijkt, kan men er niet genoeg van krijgen. Het ene jaar zie je wat meer stippen dan het andere, maar helemaal weg gaat het nooit. En dat mag ook niet, want al die stippen zorgen voor een en al vrolijkheid en daar houden van!

De polkadot stippen zie je terug op serviesgoed, in allerlei kleuren op tafelzeil, je ziet het terug tussen de bloemenprints van Pip Studio op tassen en dekbedovertrekken. Je ziet de stippeltjes terug op behang en op plakplastic en zelfs op fietsaccessoires zoals fietstassen en fietsbelletjes. En zo zie je dat de polkadotjes door de jaren heen altijd haar populariteit heeft weten te behouden.

Ben jij op zoek naar leuke woonaccessoires met de polkadot stip? Leuk keuken servies met de vrolijke dot? Bekijk dan eens alle producten uit bovenstaande categorie. Zit het artikel van jouw keuze er niet tussen? Hou dan gewoon onze site in de gaten. Want zodra wij weer nieuwe polkadot items bij de groothandel of op de beurs spotten, gaan wij die natuurlijk weer in grote getale inslaan. Zodat wij alle polkadot fans kunnen blijven verrassen met ons aanbod.

Waarom die ronde bolletjes iedereen zo aanspreekt? Geen idee, het ronde stipje heeft iets magisch. Het heeft een enorme aantrekkingskracht op vrouwen en tienermeiden. Als je als man dan ook op zoek ben naar een cadeau voor een vrouw en je hebt werkelijk geen idee wat je moet kopen, verras haar dan met een leuke gestippelde mok of flamenco keukenschort. Dit soort cadeau's worden vrijwel altijd gewaardeerd!