Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Vintage

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 145

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 145

Vintage

Op zoek naar vintage producten?

De retro stijlen van de jaren 50, 60 en 70 laat ons niet los. Vandaag de dag zijn er nog steeds tal van mensen op zoek naar zo'n retro bruin oranje bolletjes behang, oude thee serviesjes en vintage tassen en lampen. In onze rubriek 'vintage' vind je nieuwe spullen met de looks van vroeger!

Eén van onze evergreens is de tuimelpop van Kitsch Kitchen. Deze retro tuimelaar vindt zijn roots in Rusland. Het tuimelpopje is opnieuw uitgebracht maar heeft de looks én de rinkel van vroeger behouden. En kleine kinderen zijn er dol op! Datzelfde geldt voor de Lapin & me poppetjes! Van dit popje is zelfs een figuurlamp uitgebracht. Een bijzondere eye-catcher voor op de baby of kinderkamer! Ook de draaitol of bromtol van vroeger is weer terug. 

En verder vind je in deze rubriek retro portemonneetjes, gieters, dieren met een trekkoordje, vintage kapstok haken, retro tafelzeil en plakfolie met oude foto's.  Ben jij op zoek naar leuke vintage woonaccessoires en woon je in de buurt van Apeldoorn of Arnhem, neus dan eens lekker rond in onze winkel in Eerbeek, Gelderland! Je bent van harte welkom.