Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Wanddecoratie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 112

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 112

Wanddecoratie

Wanddecoratie voor in huis of op kantoor

Het aankleden van een wand is een leuke aangelegenheid. De één kiest voor een strakke wand gecombineerd met een kitsch koekoeksklok, een Miho vogelhuisje of een hertenkop. De ander kiest voor een modern wandobject of decoreert de muren met stroken Pip Studio behang, een brocant schilderij of met leuke wandborden.

Het gezellig maken van je huis is een typisch Hollands trekje. Er zijn heel veel landen op te noemen waar mensen zich totaal niet bekommeren om de woon inrichting van hun huis. Men vind het daar minder belangrijk en men is daar al gauw tevreden met een eenvoudig bankstel, een televisie en een laptop. Wij Nederlanders zijn daar heel anders in. Wij houden van sfeervolle woonaccessoires en decoratie artikelen voor aan de muur. Wij maken er een heuze sport van om leuke en originele woondecoratie te kopen en we proberen dat natuurlijk op een zo goedkoop mogelijke manier voor elkaar te krijgen.

Bij Presentsathome.nl kun je heel voordelig leuke wanddecoratie scoren! Kijk maar eens rond in deze leuke webshop en vind de leukste cadeau's voor jezelf of voor je vrienden. Een zeer geliefde wandversiering is het wandhaakje the Zoo. Deze metalen wandhaak is verkrijgbaar in de vorm van een hertje, een eland, een giraffe en in nog heel veel andere dieren. Je creeert een heel leuk, speels effect als je meerdere Zoo wandhaken aanschaft en je ze op een willekeurige wijze aan de wand bevestigd.

Ook voor de kinderkamer vind je in onze winkel heel wat leuke ideeen voor muurdecoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Walltastic fotobehang? Behang waarop je grote helden Spiderman, Cars, Barbie en Ben10 plots tot leven komen. Maar wij verkopen ook hele leuke wandlampen. Heel decoratief en ook nog eens super handig. Ben je creatief en wil je zelf iets maken als wanddecoratie, dan kun je bij ons restjes tafelzeil of restjes plakfolie bestellen. Hier kun je al jouw fantasiën op los laten.