Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kitsch Kitchen daar heb je vast al wel eens van gehoord. Het is een echt Nederlands merk herkenbaar aan haar opvallende en vaak kleurrijke woonaccessoires. Het is ook een merk dat wel durft. Want spelen de meeste merken op safe met rustige kleuren en woonaccessoires die niet te veel uit de toom vallen, Kitsch Kitchen doet daar niet aan mee.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Linda

Tekst mok het leukste cadeau

2 nov. 2018 13:45:12

Iemand geslaagd, net met pensioen of een jarige? Geef een tekst mok cadeau! Tekst mokken zijn leuk en origineel. Bovendien is zo’n leuke cartoon beker een blijvende herinnering aan deze speciale dag of persoon. In dit blog ga ik de meest favoriete spreuken mokken eens op rij zetten.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Linda

Tafelkleed voor kerst

1 nov. 2018 14:34:25

Het is 1 november en het lijkt misschien nog ver weg maar over slechts 64 dagen zitten we alweer gezellig met familie en vrienden aan het kerstdiner. Veel mensen kijken al uit naar deze periode die toch altijd weer als bijzonder wordt ervaren.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Linda

Weerhuisje kopen

29 okt. 2018 15:29:03

Een weerhuisje is eigenlijk niets anders dan een eenvoudige hygrometer. Met een hygrometer kun je de vochtigheid van de lucht meten.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Themafeest? Hoe pak ik dat aan?

28 sep. 2018 16:06:58

Ben je binnenkort jarig? Ben je 12,5 jaar getrouwd? Of heb je iets anders te vieren? Dan wordt het tijd om een onvergetelijk feest te organiseren. Maar hoe pak je dat aan? Volg de checklist in dit blog en maak van jouw party één om nooit te vergeten!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Vogelhuisje met tafelzeil versieren

28 aug. 2018 21:58:35

Ben jij een knutsel type? Zo'n type die heerlijk een paar uur aan tafel kan zitten knutselen tot dat er weer wat kunstwerken geboren zijn? In dit blog vertel ik je over diverse knutsel mogelijkheden met tafelzeil.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Lydia

Tegelstickers voor in huis

22 aug. 2018 17:00:54

Eigenlijk is het afkomstig uit een hele oude traditie, tegelstickers. Herinner jij je ook niet het oude keukentje van je oma waar van die ouderwetse, echt retro tegelstickers op sommige tegeltjes waren geplakt? De tegelsticker is terug. Maar ze zijn vele malen leuker dan toen. En wij gaan het er met jou over hebben waar je ze allemaal voor kunt gebruiken.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Waar is mijn container gebleven? Het gebeurt nog wel eens dat na het ledigen van de afvalcontainers, de eigen afvalcontainer, tussen alle andere containers vrijwel niet terug te vinden is. De oplossing: personaliseer je kliko, dan is hij altijd terug te vinden! Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Houd je hoofd koel

26 jul. 2018 11:35:32

Als je dit jaar geen budget hebt om op vakantie te gaan, dan is dat deze zomer helemaal geen groot gemis, want man oh man… als je je ogen dicht doet dan waan je je zo op een tropisch eiland! Wat is het warm hé?! Het is het voor ons land wel even wennen hoor, die warmte. Daarom heeft de RIVM een hitteplan uitgegeven. Maar wat houdt het hitteplan nou precies in? 

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Kinderkamer metamorfose

9 jul. 2018 10:38:48

Is jouw kind toe aan een nieuwe kamer? Maar heb jij geen zin om de hele boel te verven, te behangen of te verbouwen? Dan heb ik in dit blog een aantal leuke en vooral gemakkelijke ideetjes op een rijtje gezet. Lees snel verder voor de tips!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie