Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Op 20 maart begint officieel de lente. Voor velen is dit hét moment om het huis eens flink op te ruimen en goed schoon te maken. In dit blog vind je een aantal handige tips voor deze grote opruiming/schoonmaak.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Annelies

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar voor iedereen die bij deze datum nog geen groot kruis heeft staan in zijn agenda: 14 februari is het Valentijnsdag. Dé dag om je geliefde te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. En natuurlijk de dag voor alle singles om aan hun potentiele lover te laten weten dat er geen ontkomen meer is aan al die vlinders in de buik. Dé dag om hem of haar te verassen met een prachtig cadeau...

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Nina

Lees nu ons nieuwste blog met tips voor een gave jaarswisseling! De meest feestelijke producten staan in deze blog. Alvast een fijne jaarwisseling en wij zien je graag ook in 2018 terug op onze webshop!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

Als echte Blond Amsterdam fan is het voor jou ondenkbaar dat je een Kerst viert zonder Blond Amsterdam. Het liefst nodig je mensen voor het kerstdiner bij jou uit om te voorkomen dat je aan tafel moet schuiven bij mensen met een saai wit servies. Zie je het al voor je? Dat is een regelrechte nachtmerrie voor jou! Een Kerst zonder Blond op tafel? Dat is geen echte Kerst...

Lees meer
1 Comments | Geplaatst door Nina

Aanstaande zaterdag is het weer zo ver! Sinterklaas komt dan aan in het Friese Dokkum en heeft zoals gewoonlijk dan weer een heleboel cadeautjes bij zich! De vraag blijft natuurlijk… zitten er ook cadeautjes bij voor jou? Omdat Sinterklaas niet alles in zijn eentje kan regelen heeft de Sint een heleboel hulp Sinterklazen in ons land. In dit blog geven we tips voor alle hulp Sinterklazen om het Sinterklaas feest ook dit jaar weer onvergetelijk te laten worden!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Sinterklaas komt al bijna weer aan in Nederland. De kindertjes mogen dus weer de schoentjes zetten en verdienen hiermee een cadeautje. Wij hebben in dit blog een aantal cadeau's onder de €3,- op een rijtje gezet om het wat makkelijker te maken voor Sint en zijn Pieten!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

Hoe overleef ik de herfst?!

12 okt. 2017 15:36:43

We zitten midden in oktober en dat betekent dat de herfst alweer bijna een maand geleden is begonnen. Helaas (of misschien gelukkig) hebben we zelf niets te zeggen over het weer. Vanaf nu gaan we gewoon lachend door het najaar heen. Een regenbui? IJskou? Windhozen? No problem… we laten ons niet op de kop zitten, wij gaan dit overleven!

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Nina

Blond Amsterdam Paradise!

14 sep. 2017 09:39:15

Daar is ie dan... De nieuwe collectie van Blond Amsterdam: Blond Amsterdam Paradise! De collectie is vandaag bij ons binnen gekomen en staat nu al online! Bestel dus gauw de nieuwe collectie in onze webshop!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Ben jij de aangewezen persoon om een babyshower te organiseren? En heb je géén idee waar je moet beginnen? Of ben je juist op zoek naar wat tips om er een onvergetelijke dag van te maken? Lees dan dit blog vol met tips voor het organiseren van een babyshower.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Organiseer je bureau

4 aug. 2017 11:49:32

Vind jij het ook iedere dag weer bewonderingswaardig hoe sommige collega’s hun bureau zo opgeruimd en georganiseerd achterlaten aan het einde van de dag als zij naar huis gaan? Stapels papieren en memoblaadjes en overal ligt wel een pen, paperclip of ander kantoorartikel zwervend op jouw bureau...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina