Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Themafeest? Hoe pak ik dat aan?

28 sep. 2018 16:06:58

Ben je binnenkort jarig? Ben je 12,5 jaar getrouwd? Of heb je iets anders te vieren? Dan wordt het tijd om een onvergetelijk feest te organiseren. Maar hoe pak je dat aan? Volg de checklist in dit blog en maak van jouw party één om nooit te vergeten!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Vogelhuisje met tafelzeil versieren

28 aug. 2018 21:58:35

Ben jij een knutsel type? Zo'n type die heerlijk een paar uur aan tafel kan zitten knutselen tot dat er weer wat kunstwerken geboren zijn? In dit blog vertel ik je over diverse knutsel mogelijkheden met tafelzeil.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Lydia

Tegelstickers voor in huis

22 aug. 2018 17:00:54

Eigenlijk is het afkomstig uit een hele oude traditie, tegelstickers. Herinner jij je ook niet het oude keukentje van je oma waar van die ouderwetse, echt retro tegelstickers op sommige tegeltjes waren geplakt? De tegelsticker is terug. Maar ze zijn vele malen leuker dan toen. En wij gaan het er met jou over hebben waar je ze allemaal voor kunt gebruiken.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Waar is mijn container gebleven? Het gebeurt nog wel eens dat na het ledigen van de afvalcontainers, de eigen afvalcontainer, tussen alle andere containers vrijwel niet terug te vinden is. De oplossing: personaliseer je kliko, dan is hij altijd terug te vinden! Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Houd je hoofd koel

26 jul. 2018 11:35:32

Als je dit jaar geen budget hebt om op vakantie te gaan, dan is dat deze zomer helemaal geen groot gemis, want man oh man… als je je ogen dicht doet dan waan je je zo op een tropisch eiland! Wat is het warm hé?! Het is het voor ons land wel even wennen hoor, die warmte. Daarom heeft de RIVM een hitteplan uitgegeven. Maar wat houdt het hitteplan nou precies in? 

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Kinderkamer metamorfose

9 jul. 2018 10:38:48

Is jouw kind toe aan een nieuwe kamer? Maar heb jij geen zin om de hele boel te verven, te behangen of te verbouwen? Dan heb ik in dit blog een aantal leuke en vooral gemakkelijke ideetjes op een rijtje gezet. Lees snel verder voor de tips!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

Familiedag in het park

24 jun. 2018 10:19:21

We hadden er al het hele weekend naar uitgekeken en hoopten dat de weergoden goedgezind zouden zijn. Een dagje naar het park stond in onze planning. Heerlijk gezellig met de hele familie. Ik had ze al lang niet meer gezien en verheugde mij erop om weer eens gezellig bij te kletsen. De hele week had ik al het een en ander gekocht voor deze gezellige dag.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Linda

Het juiste vliegengordijn kopen?

11 jun. 2018 19:31:11

Nog niet eerder hadden wij in Nederland zo’n goed voorjaar. De ene hittegold na het andere hitte record werd tot nu toe overtroffen. En de dagen dat de thermometer boven de 30 graden uitkwam, die zijn allang niet meer op één hand te tellen. Mensen genieten met volle teugen van het mooie weer!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Loes

Tijd voor een koekoeksklok

5 jun. 2018 20:08:00

Tijd voor een koekoeksklok. Dat vond ik wel een leuke titel voor dit blog. ‘Tijd’ omdat het tijd is dat je er eentje gaat aanschaffen. En ‘Tijd’ omdat klokken nou eenmaal de ‘tijd’ weergeven. In dit blog ga ik jullie overtuigen waarom een koekoeksklok helemaal van deze ‘tijd’ is!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Loes

De zomer staat voor de deur! En dat is al goed te merken aan het weer. De temperaturen stijgen deze dagen naar boven de 25 graden, tijd om te barbecueën! In dit blog geven we je een aantal tips voor het organiseren van een leuk barbecue feestje.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies