Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Hoe overleef ik de herfst?!

12 okt. 2017 15:36:43

We zitten midden in oktober en dat betekent dat de herfst alweer bijna een maand geleden is begonnen. Helaas (of misschien gelukkig) hebben we zelf niets te zeggen over het weer. Vanaf nu gaan we gewoon lachend door het najaar heen. Een regenbui? IJskou? Windhozen? No problem… we laten ons niet op de kop zitten, wij gaan dit overleven!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Blond Amsterdam Paradise!

14 sep. 2017 09:39:15

Daar is ie dan... De nieuwe collectie van Blond Amsterdam: Blond Amsterdam Paradise! De collectie is vandaag bij ons binnen gekomen en staat nu al online! Bestel dus gauw de nieuwe collectie in onze webshop!

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Annelies

Ben jij de aangewezen persoon om een babyshower te organiseren? En heb je géén idee waar je moet beginnen? Of ben je juist op zoek naar wat tips om er een onvergetelijke dag van te maken? Lees dan dit blog vol met tips voor het organiseren van een babyshower.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Organiseer je bureau

4 aug. 2017 11:49:32

Vind jij het ook iedere dag weer bewonderingswaardig hoe sommige collega’s hun bureau zo opgeruimd en georganiseerd achterlaten aan het einde van de dag als zij naar huis gaan? Stapels papieren en memoblaadjes en overal ligt wel een pen, paperclip of ander kantoorartikel zwervend op jouw bureau...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Rages

19 jul. 2017 13:15:51

Voor zover ik weet zijn er altijd al rages geweest. Ik kan me nog herinneren dat vroeger ineens iedereen op zo’n lolobal stond te springen. Of dat iedereen de mooiste kunstjes kon doen met hun jojo. Bijna elk jaar ontstaat er wel weer zo’n hype...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Femke

In dit blog lees je alles over een nieuw artikel in ons assortiment dit jaar: de balkon parasol

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Het is razend populair, de fidget handspinners, het is een gave gadget die je tussen je vingers kunt houden en waar je aan kunt draaien. Vervolgens spint de fidget en maakt het een zacht zoemend geluid. Met de fidget kun je de leukste trucjes doen. Kinderen vinden het geweldig, maar ook volwassenen kunnen er niet vanaf blijven!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies


Webcompanies bestaat 10 jaar! In april 2007 is Webcompanies gestart met haar eerste webshop: www.presentsathome.nl! Om dit jubileum te vieren geven we deze maand iedere dag prijzen weg en hebben we een speciale categorie met heel veel afgeprijsde artikelen!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Jaaa, ik wil een kat!

30 mrt. 2017 09:46:18

Je bent eruit! Een kat is hét perfecte huisdier voor jou! Ze zijn schattig, speels, eigenwijs en fleuren je dag op! Je wilt er één aanschaffen, maar wat nu? Hieronder vind je enkele tips die handig zijn om door te nemen bij het aanschaffen van een kat!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sietske Webcompanies

Nieuw: balkonparasol

27 mrt. 2017 10:34:25

Nieuw: balkon parasol

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies