Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Het juiste vliegengordijn kopen?

11 jun. 2018 19:31:11

Het juiste vliegengordijn kopen?

Nog niet eerder hadden wij in Nederland zo’n goed voorjaar. De ene hittegold na het andere hitte record werd tot nu toe overtroffen. En de dagen dat de thermometer boven de 30 graden uitkwam, die zijn allang niet meer op één hand te tellen. Mensen genieten met volle teugen van het mooie weer!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Loes

Tijd voor een koekoeksklok

5 jun. 2018 20:08:00

Tijd voor een koekoeksklok

Tijd voor een koekoeksklok. Dat vond ik wel een leuke titel voor dit blog. ‘Tijd’ omdat het tijd is dat je er eentje gaat aanschaffen. En ‘Tijd’ omdat klokken nou eenmaal de ‘tijd’ weergeven. In dit blog ga ik jullie overtuigen waarom een koekoeksklok helemaal van deze ‘tijd’ is!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Loes

De zomer staat voor de deur! En dat is al goed te merken aan het weer. De temperaturen stijgen deze dagen naar boven de 25 graden, tijd om te barbecueën! In dit blog geven we je een aantal tips voor het organiseren van een leuk barbecue feestje.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Annelies

3x hoera voor de Koning! Dankzij hem hebben we het geluk dat we op 27 april het allerleukste feest van het hele jaar mogen vieren: Koningsdag! Dé dag waarop we ons oranje shirt weer onderuit de stapel kleding kunnen halen en dé dag waarop we ongegeneerd van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laten mogen feesten, drinken en dansen totdat we erbij neervallen...

Lees meer
1 Comments | Geplaatst door Nina

Op 20 maart begint officieel de lente. Voor velen is dit hét moment om het huis eens flink op te ruimen en goed schoon te maken. In dit blog vind je een aantal handige tips voor deze grote opruiming/schoonmaak.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Annelies

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar voor iedereen die bij deze datum nog geen groot kruis heeft staan in zijn agenda: 14 februari is het Valentijnsdag. Dé dag om je geliefde te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. En natuurlijk de dag voor alle singles om aan hun potentiele lover te laten weten dat er geen ontkomen meer is aan al die vlinders in de buik. Dé dag om hem of haar te verassen met een prachtig cadeau...

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Nina

Lees nu ons nieuwste blog met tips voor een gave jaarswisseling! De meest feestelijke producten staan in deze blog. Alvast een fijne jaarwisseling en wij zien je graag ook in 2018 terug op onze webshop!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

Als echte Blond Amsterdam fan is het voor jou ondenkbaar dat je een Kerst viert zonder Blond Amsterdam. Het liefst nodig je mensen voor het kerstdiner bij jou uit om te voorkomen dat je aan tafel moet schuiven bij mensen met een saai wit servies. Zie je het al voor je? Dat is een regelrechte nachtmerrie voor jou! Een Kerst zonder Blond op tafel? Dat is geen echte Kerst...

Lees meer
1 Comments | Geplaatst door Nina

Aanstaande zaterdag is het weer zo ver! Sinterklaas komt dan aan in het Friese Dokkum en heeft zoals gewoonlijk dan weer een heleboel cadeautjes bij zich! De vraag blijft natuurlijk… zitten er ook cadeautjes bij voor jou? Omdat Sinterklaas niet alles in zijn eentje kan regelen heeft de Sint een heleboel hulp Sinterklazen in ons land. In dit blog geven we tips voor alle hulp Sinterklazen om het Sinterklaas feest ook dit jaar weer onvergetelijk te laten worden!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Sinterklaas komt al bijna weer aan in Nederland. De kindertjes mogen dus weer de schoentjes zetten en verdienen hiermee een cadeautje. Wij hebben in dit blog een aantal cadeau's onder de €3,- op een rijtje gezet om het wat makkelijker te maken voor Sint en zijn Pieten!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie