Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Houd je hoofd koel

26 jul. 2018 11:35:32

Als je dit jaar geen budget hebt om op vakantie te gaan, dan is dat deze zomer helemaal geen groot gemis, want man oh man… als je je ogen dicht doet dan waan je je zo op een tropisch eiland! Wat is het warm hé?! Het is het voor ons land wel even wennen hoor, die warmte. Daarom heeft de RIVM een hitteplan uitgegeven. Maar wat houdt het hitteplan nou precies in? 

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Kinderkamer metamorfose

9 jul. 2018 10:38:48

Is jouw kind toe aan een nieuwe kamer? Maar heb jij geen zin om de hele boel te verven, te behangen of te verbouwen? Dan heb ik in dit blog een aantal leuke en vooral gemakkelijke ideetjes op een rijtje gezet. Lees snel verder voor de tips!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

Familiedag in het park

24 jun. 2018 10:19:21

We hadden er al het hele weekend naar uitgekeken en hoopten dat de weergoden goedgezind zouden zijn. Een dagje naar het park stond in onze planning. Heerlijk gezellig met de hele familie. Ik had ze al lang niet meer gezien en verheugde mij erop om weer eens gezellig bij te kletsen. De hele week had ik al het een en ander gekocht voor deze gezellige dag.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Linda

Het juiste vliegengordijn kopen?

11 jun. 2018 19:31:11

Nog niet eerder hadden wij in Nederland zo’n goed voorjaar. De ene hittegold na het andere hitte record werd tot nu toe overtroffen. En de dagen dat de thermometer boven de 30 graden uitkwam, die zijn allang niet meer op één hand te tellen. Mensen genieten met volle teugen van het mooie weer!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Loes

Tijd voor een koekoeksklok

5 jun. 2018 20:08:00

Tijd voor een koekoeksklok

Tijd voor een koekoeksklok. Dat vond ik wel een leuke titel voor dit blog. ‘Tijd’ omdat het tijd is dat je er eentje gaat aanschaffen. En ‘Tijd’ omdat klokken nou eenmaal de ‘tijd’ weergeven. In dit blog ga ik jullie overtuigen waarom een koekoeksklok helemaal van deze ‘tijd’ is!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Loes

De zomer staat voor de deur! En dat is al goed te merken aan het weer. De temperaturen stijgen deze dagen naar boven de 25 graden, tijd om te barbecueën! In dit blog geven we je een aantal tips voor het organiseren van een leuk barbecue feestje.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

3x hoera voor de Koning! Dankzij hem hebben we het geluk dat we op 27 april het allerleukste feest van het hele jaar mogen vieren: Koningsdag! Dé dag waarop we ons oranje shirt weer onderuit de stapel kleding kunnen halen en dé dag waarop we ongegeneerd van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laten mogen feesten, drinken en dansen totdat we erbij neervallen...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Op 20 maart begint officieel de lente. Voor velen is dit hét moment om het huis eens flink op te ruimen en goed schoon te maken. In dit blog vind je een aantal handige tips voor deze grote opruiming/schoonmaak.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar voor iedereen die bij deze datum nog geen groot kruis heeft staan in zijn agenda: 14 februari is het Valentijnsdag. Dé dag om je geliefde te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. En natuurlijk de dag voor alle singles om aan hun potentiele lover te laten weten dat er geen ontkomen meer is aan al die vlinders in de buik. Dé dag om hem of haar te verassen met een prachtig cadeau...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Lees nu ons nieuwste blog met tips voor een gave jaarswisseling! De meest feestelijke producten staan in deze blog. Alvast een fijne jaarwisseling en wij zien je graag ook in 2018 terug op onze webshop!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie